Σκέψη για 4-2-3-1 του Συλαϊδόπουλου απέναντι στον Άρη

Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα ψάχνει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται σήμερα (19:30) από τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος με δηλώσεις του στην Nova αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές και θα πάει στην περπατημένη οδό και σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού είναι γνωστό πως παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει απέναντι στον Άρη.

Αν και στη χθεσινή προπόνηση, ο Συλαϊδόπουλος δεν πρόλαβε να δοκιμάσει σχήμα και πρόσωπα, φαίνεται στις σκέψεις του είναι να δώσει φανέλα βασικού στον Καρλίτος πίσω από τον Μακέντα. Οι Χατζηγιοβάνης και Βιγιαφάνες θα είναι στα δύο άκρα, οι Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος στη μεσαία γραμμή και οι Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουανκάρ στην άμυνα με τον Διούδη στην εστία.

Στα συν είναι η επιστροφή των Μαουρίσιο και Ιωαννίδη που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, αλλά όχι τους τιμωρημένους Νιάς, Βέλεθ και τους τραυματίες, Καμπετσή και Κουρμπέλη.

To Top