«Πλέον είμαστε πιο ομάδα!»

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του θα κυνηγήσει αύριο ο Άρης κόντρα στην Κηφισιά (20:00) και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κώστας Ευθυμιάδης, απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους να βρεθούν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και να συμπαρασταθούν στους «κίτρινους» βολεϊμπολίστες.

Στις δηλώσεις του στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, ο κ. Ευθυμιάδης είπε αρχικά: «Πρέπει ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας. Όταν αυτό γίνεται, έρχονται κάποια αποτελέσματα που τα έχουμε ανάγκη και είναι απαραίτητα. Βλέπουμε τα ματς ένα – ένα. Με μια νίκη ακόμα θα ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά, κάτι που είναι εφικτό, καθώς οι αποστάσεις είναι μικρές. Πρέπει όμως πρώτα απ’ όλα να βλέπουμε με σοβαρότητα κάθε αγώνα και να προχωράμε».

Για την αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, τόνισε: «Έχουμε γίνει πιο ομάδα. Οι παίκτες είναι μια παρέα, όλοι μαζί προσπαθούν για το καλύτερο και έρχονται τα αποτελέσματα. Γίνονται καλές προπονήσεις και έχουμε ένα αξιόλογο προπονητή, τον Γιώργο Γιάτση».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του και δίνοντας την δική του ευχή για το Σαββατοκύριακο, είπε: «Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα τμήματα του Άρη μόνο νίκες, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί όλα γίνονται για τον κόσμο».

To Top