Χατζηνικολάου: «Με Μασάδο, ο Άρης παίζει πιο ορθόδοξα»

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στην Κρήτη και τον ΟΦΗ, τοποθετήθηκε στον «Άρης FM 92.8» o παλιός παίκτης των «κίτρινων» Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ο 47χρονος τεχνικός δήλωσε αναλυτικά:

Για τη βαθμολογική θέση του Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης ανάλογα με την εικόνα που έδειξε είναι εκεί που έπρεπε να είναι. Δεν ξέρω μήπως κινδυνεύει κιόλας. Θα έπρεπε να δει ο Εργοτέλης ότι κάποια παιχνίδια τα πήρε στο τέλος. Έπρεπε από τότε να χτυπήσει το καμπανάκι».

Για το πώς θα παρουσιαστούν οι Κρητικοί στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Η άποψή μου είναι ότι ο Εργοτέλης θα προσπαθήσει να παίξει κυρίως παιχνίδι αντεπιθέσεων και αν καταφέρει να βάλει κάποιο γκολ θα προσπαθήσει να το κρατήσει. Δεν θα παίξει ανοιχτά όπως στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Θα είναι εντελώς διαφορετική η τακτική του και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Κατσικοκέρη σε ανοιχτούς χώρους και την τεχνική του Λεάλ, που θα είναι αυτός ο οποίος θα τραβήξει την επιθετικότητα του Εργοτέλη. Έχει και τον Μπούντιμιρ, που είναι καλός παίκτης αλλά δεν βρίσκεται στα καλύτερά του φέτος».

Για την απουσία του τιμωρημένου Κουτσιανικούλη: «Όλη η επίθεση του Εργοτέλη στα εκτός έδρας στηρίζεται στον Κουτσιανικούλη. Από τη στιγμή που θα λείπει λόγω της κάρτας που δέχτηκε δεν θα είναι τόσο επικίνδυνος. Στα στημένα επίσης κατεβαίνει όλος ο Εργοτέλης. Έχει παίκτες επικίνδυνους στο ψηλό παιχνίδι. Θέλει προσοχή στα στημένα».

Για την αλλαγή εικόνας του Άρη επί ημερών Μασάδο: «Ίσως να απελευθερωθήκαν ψυχολογικά οι παίκτες, γιατί οι ίδιοι παίκτες έπαιζαν διαφορετικά πριν. Ήρθαν και κάποιες νίκες και αυτό σου δίνει ώθηση. Προσπαθεί να παίξει πιο ορθόδοξο ποδόσφαιρο ο Άρης τώρα και στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να τα καταφέρνει. Το γεγονός ότι σκοράρει ο Καστίγιο του ανέβασε την αυτοπεποίθηση».

Για τη «μάχη» της πεντάδας: «Οι ομάδες που δεν θα έχουν πρόβλημα οικονομικό και θα έχουν ηρεμία στα αποδυτήρια θα διεκδικήσουν το στόχο ως το τέλος. Θεωρώ ότι αυτές θα είναι η Ξάνθη, ο Άρης και ο Ατρόμητος. Δεν ξέρω τι θα κάνει με τις προσφυγές ο ΟΦΗ και τι γίνεται με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με την ΦΙΦΑ. Αγωνιστικά είναι καλά αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα οικονομικά».

To Top