ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Πλήγμα” η απώλεια του Μπεναλουάν σε μια… περίεργη σεζόν

O Γιοχάν Μπεναλουάν έχει σίγουρα περάσει μία πολύ περίεργη χρονιά φέτος. Η χθεσινή είδηση για τον τραυματισμό του (ρωγμώδες κάταγμα), αυτόματα σημαίνει και το τέλος της σεζόν, που πέρασε από χίλια-κύματα.

Ξεκίνησε ως βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια της περιόδου, στην Ευρώπη με την Αστάνα, αλλά από κει και πέρα ήταν μονίμως εκτός πλάνων του Άκη Μάντζιου, κυρίως μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχε με τον Λούκας Σάσα σε προπόνηση,  παίζοντας μόνο στο παιχνίδι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, όταν ο Άρης αντιμετώπιζε σοβαρές απουσίες.

Η επιστροφή ήρθε κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη. Η χρησιμοποίησή του στο παιχνίδι ήταν μέσα από ένα πλάνο που είχε δουλευτεί στις προπονήσεις, όσον αφορά την αντιμετώπιση του Χερόνιμο Μπαράλες. Ο Γαλλοτυνήσιος κεντρικός αμυντικός από τότε έγινε και πάλι ενεργό μέλος της ομάδας και πήρε ρόλο και χρόνο συμμετοχής. Δεν είναι τυχαίο ότι έπαιξε και στα τρία τελευταία παιχνίδια με ΠΑΣ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, εξυπηρετώντας “ειδικές αποστολές” στο αμυντικό τομέα.

Ο τραυματισμός του ήρθε σε ένα κομβικό σημείο για τον 35χρονο αμυντικό, αλλά και τον Άρη και και σίγουρα αποτελεί “πλήγμα”.

Συνολικά με τον Άρη αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια και 1.831 λεπτά, τα εννιά παιχνίδια φέτος.

To Top