Πλήρης ο Κολοσσός, φλερτάρει με Τσιάκο

Ο Κολοσσός ανεβαίνει αύριο στην Θεσσαλονίκη χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και ο Βασίλης Φραγκιάς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ενώ από τη Δευτέρα θα υπολογίζει και στον Γιώργο Τσιάκο, που ακόμα δεν έχει βρει ομάδα.

Σύμφωνα με το σάιτ του Κολοσσού “εξαιρετικά δύσκολη αποστολή θα έχει η ομάδα μας το Σάββατο (16:00) στο Αλεξάνδρειο, με αντίπαλο τον Άρη. Η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο στο «Βενετόκλειο», χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Πρόκειται για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς απέναντι σε μία δυνατή και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Άρης. Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Πανιωνίου, ο στόχος της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός είναι να παλέψει στο «Αλεξάνδρειο» και να δείξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής”.

Την αποστολή του Κολοσσού απαρτίζουν οι Μάρκους Χάτεν, Στιβ Πάνος, Νίκος Λιακόπουλος, Άγγελος Τσάμης, Γιάννης Γεωργαλλής, Κώστας Χαρίσης, Σκότι Χόπσον, Αντώνης Ασημακόπουλος, Γιώργος Καλαϊτζής, Ρούμπεν Μπόικιν, Αλέξανδρος Αυγενικός και Αλέξανδρος Αγγελάκος.

Επίσης, η ΚΑΕ ενημέρωσε πως “την προσεχή Κυριακή θα βρίσκεται στη Ρόδο ο καλαθοσφαιριστής Γιώργος Τσιάκος, ο οποίος από τη Δευτέρα θα κάνει προπονήσεις με την ομάδα μας”.

To Top