Πλήρης στο Βέλγιο για την πρόκριση, ο κόσμος του Άρη θα είναι (και) εκεί!

Tην ευκαιρία να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στη φάση των «16» του CEV CUP θα έχει αύριο το βράδυ ο Αρης στο Βέλγιο, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα του με την Σένλτε Πρεκούρα Άντβερπ (21:30 ώρα Ελλάδας).

Οι «κίτρινοι», με «όπλο» τους τη νίκη με 3-0 σετ στο Αλεξάνδρειο την περασμένη Τετάρτη, θέλουν να ζευγαρώσουν τα θετικά τους αποτελέσματα, ώστε να είναι αυτοί που θα βρεθούν στους «16», ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα τα δώσουν όλα για όλα στο «χρυσό» σετ.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Αρης αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, αφού την αποστολή, η οποία αναχωρεί στις 19:30 από τη Θεσσαλονίκη για το Βέλγιο, θα συμπεριληφθεί κανονικά και ο Γιάννης Χαριτωνίδης, που απουσίαζε από το πρώτο ματς.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, που όμως είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, για να επιστρέψουμε με την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Γιάτσης, για να προσθέσει: «Θα στηριχθούμε στην καλή μας υποδοχή, ώστε να έχουμε την ευκαιρία για οργανωμένη ανάπτυξη του παιχνιδιού μας».

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Γιώργου Γιάτση δεν θα είναι μόνοι τους στην Αμβέρσα, καθώς αναμένεται να έχουν την υποστήριξη οπαδών τους από τη Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και τις γειτονικές χώρες, αλλά και από τη Θεσσαλονίκη!

To Top