Πλήρης φάκελος για (υποψήφιους) επενδυτές, μηνιαίο ισοζύγιο ελέγχου της ΠΑΕ!

Στη βραδιά της Δευτέρας της Κοινωνίας Μελών Άρη έγιναν αρκετές ερωτήσεις και δόθηκαν συγκεκριμένες απαντήσεις για τα θέματα της λεγομένης “πρώτης γραμμής” ενδιαφέροντος στον σύλλογο.

Εκείνο που τονίστηκε με έμφαση από τα χείλη του αντιπροέδρου του φορέα Βασίλη Φουρλίγκα είναι ότι πολύ σύντομα – και ενώ οι πάντες θέλουν να υπάρξουν διαφανείς και καθαρές διαδικασίες- θα υπάρξει ένας αναλυτικός φάκελος με όλα τα επίσημα στοιχεία για όποιον τα χρειαστεί. «Θα κάνουμε έναν πλήρη φάκελο με όλα τα οικονομικά στοιχεία, για το ποιοι είμαστε και πού βρισκόμαστε» τόνισε χαρακτηριστικά, τα οποία θα αποτελούν την οικονομική “ακτινογραφία” του συλλόγου για τους υποψήφιους επενδυτές που ενδεχομένως θα θελήσουν να συμμετέχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Επίσης όπως ειπώθηκε, το δ.σ. της Λέσχης στο πλαίσιο της συνεργασίας, αλλά και του ελέγχου της ΠΑΕ, ζητάει ενημέρωση σε μηνιαία βάση σχετικά με το ισοζύγιο των συναλλαγών της, αλλά και αναλυτική καταγραφή του οικονομικού προγραμματισμού (δόσεις διακανονισμών κτλ.) εφόσον όλα πάνε καλά με την υπαγωγή στο άρθρο 99.

To Top