Πλήρωσαν τη ΔΕΗ, επανήλθε το (κομμένο) ρεύμα στη Βέροια

Έναν σοβαρό σκόπελο ξεπέρασε σήμερα Παρασκευή η ΠΑΕ Βέροια. Εδώ και μέρες στις γηπεδικές εγκαταστάσεις ήταν κομμένο το ηλεκτρικό ρεύμα λόγω χρεών. Έτσι υπήρχε θέμα με την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναιγιάλειο (3 μ.μ.), καθώς χωρίς ρεύμα δεν θα λειτουργούσαν, όπως επιβάλλεται, οι χώροι του Δημοτικού σταδίου Βέροιας. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όμως η Επιτροπή Σωτηρίας κινήθηκε με αποφασιστικότητα και την ύστατη ώρα τακτοποίησε την καθυστερημένη δόση προς την ΔΕΗ, ύψους 2.900 ευρώ και έγινε η επανασύνδεση του ρεύματος.

Επίσης η Επιτροπή Σωτηρίας με μπροστάρηδες τον Απόστολο Εμμανουηλίδη, τον Στέφανο Γαϊτάνο και τον Στέλιο Μεϊμαρίδη, προσπαθεί να ξεπεράσει κι άλλα εμπόδια. Όπως πληροφορηθήκαμε, έγινε συνάντηση με τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Σουλιώτη, ο οποίος μετέφερε την πρόθεση των παικτών να μην αγωνιστούν την Κυριακή, αν δεν πάρουν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Ο Απόστολος Εμμανουηλίδης είπε στον Σουλιώτη ότι δεν μπορούν να δοθούν, γιατί δεν υπάρχουν, χρήματα πριν την αναμέτρηση της Κυριακής, με την υπόσχεση πως τα λεφτά που θα συγκεντρωθούν από την αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο θα τα μοιραστούν οι παίκτες. Από πλευράς του εκπροσώπου των παικτών, υπήρξε διστακτικότητα καθώς άλλη ήταν η απόφαση, αλλά εκτιμάται πως οι παίκτες θα αγωνιστούν κανονικά και θα βάλουν …πλάτη στην υλοποίηση της πρότασης από την Επιτροπή Σωτηρίας.

Έτσι για να υλοποιηθεί η απόφαση της Επιτροπής Σωτηρίας και να πάρουν χρήματα οι παίκτες της ομάδας τη Δευτέρα, επιβάλλεται να είναι αθρόα η προσέλευση των φιλάθλων στην αναμέτρηση της Κυριακής για να συγκεντρωθούν όσον το δυνατόν περισσότερα χρήματα από τα εισιτήρια.

Βέβαια αυτό έχει να κάνει με το οικονομικό μέρος της λειτουργίας της ομάδας της Βέροιας. Στο αγωνιστικό κομμάτι επιβάλλεται την Κυριακή η «βασίλισσα» του βορρά να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Παναιγιάλειο, για να διατηρηθεί σε μικρή απόσταση από την γραμμή που οδηγεί στην διατήρηση πολλών ελπίδων για παραμονή στην κατηγορία.

Ο προπονητής της Βέροιας Τόλης Τερζής, φαίνεται πως αυτήν την φορά θα είναι σε θέση να έχει 16αδα στην αποστολή, καθώς θα απουσιάσει ο Ουνγιαλίδης που είναι τραυματίας, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή ή όχι του Δόρη. Αντίθετα επιστρέφουν οι Σουλιώτης και Λάσκαρης.

Πηγή: 24oresimathia

To Top