Πλήρωσε την εφορία, σώθηκε η ρύθμιση!

Η ΠΑΕ Άρης κατέβαλλε σήμερα 170.000 ευρώ στην εφορία, καταφέρνοντας να σώσει τις συμφωνηθείσες ρυθμίσεις και πλέον συνεχίζει την προσπάθειά της για να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα!

Οι διοικούντες εξασφάλισαν το ποσό των 170.000 ευρώ που απαιτούταν για να μην χαθούν οι ρυθμίσεις προς το δημόσιο για τα χρέη από τα προηγούμενα χρόνια. Πριν από λίγες ώρες αυτό το ποσό κατατέθηκε στην εφορία και έτσι η ΠΑΕ έστω και την ύστατη στιγμή ήταν συνεπής.

Αναφορικά με την φορολογική ενημερότητα, έγγραφο που απαιτείται για την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, η ΠΑΕ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με το υπουργείο Οικονομικών και αναμένει τις εξελίξεις.

Και ο Άρης, όπως και άλλες ΠΑΕ περιμένουν να δοθεί λύση από το υπουργείο για την αύξηση των δόσεων σε 60, παράλληλα με την καταβολή ενός ποσού για την εξασφάλιση προσωρινης φορολογικής ενημερότητας. “Περάσαμε έναν σημαντικό σκόπελο, αλλά υπάρχουν άλλοι πολλοί μπροστά μας. Χρειάζεται συσπείρωση και συμπαράσταση από όλους”, τόνισε πριν από λίγη ώρα στο PRESSARIS ο Αντώνης Ζαμπέτας.

 

To Top