ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Πλήρωσε 258.000 ευρώ για να απαλλαχθεί από κατηγορίες περί βιασμού ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Σε μια σοβαρότατη αποκάλυψη με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο και που ξεπερνά κατά πολύ το ποδοσφαιρικό πλαίσιο προχώρησε σήμερα το «Spiegel», το οποίο επικαλείται στοιχεία από το Football Leaks.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ πλήρωσε ποσό ύψους 258.000 ευρώ, προκειμένου να αποσυρθούν εις βάρος του κατηγορίες περί βιασμού από μια γυναίκα που μένει στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο κατηγορητήριό της, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη βίασε στις 13 Ιουνίου του 2009 σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

Τα έγγραφα αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έφτασαν σε εξωδικαστική συμφωνία επτά μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου του 2010 και εκ μέρους του διάσημου ποδοσφαιριστή υπέγραψε ο Πορτογάλος δικηγόρος, Κάρλος Οσόριο ντε Κάστρο και στα έγγραφα ο Ρονάλντο αναφέρεται ως «Mr. D.» ενώ το θύμα ως «Ms. C.».

Η γυναίκα, που είναι κοντά στην ηλικία των 20, συμφώνησε να αποσύρει όλες τις κατηγορίες εναντίον του παίκτη και παράλληλα να αποκαλύψει όλα τα ονόματα των ανθρώπων που είχε αναφέρει το συμβάν, καταστρέφοντας όλα τα στοιχεία που είχε για την υπόθεση.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, η γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν την ίδια μέρα που συνέβη στην Αστυνομία, χωρίς όμως να κατονομάσει τον θύτη, κάνοντας απλή αναφορά σε «διάσημο πρόσωπο» και «αθλητή».

Οι δημοσιογράφοι του «Spiegel» επικοινώνησαν με την πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο και εκ μέρους του παίκτη μίλησε ο δικηγόρος του από το Μόναχο, Γιοχάνες Κρέιλε, ο οποίος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και απείλησε ότι θα ακολουθήσει τη νομική οδό για κάθε τέτοιου είδους ειδήσεις.

Σε ό,τι αφορά τον Πορτογάλο δικηγόρο, που είχε υπογράψει εκ μέρους του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό, προσθέτοντας ότι από την άρνησή του δεν πρέπει να προκύψουν λανθασμένα και βιαστικά συμπεράσματα.

To Top