Σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του ο Ιγκουαΐν

Σοβαρές σκέψεις να αποσυρθεί από την ενεργό δράση κάνει ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Ο πολύπειρος Αργεντινός φορ αγωνίζεται από τον Σεπτέμβριο του 2020 στο MLS με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι και σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του στο φινάλε της φετινής σεζόν τον ερχόμενο Δεκέμβριο!

«Ο Ιγκουαΐν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και στη φυσική του κατάσταση και σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, όταν η σεζόν ολοκληρωθεί», αναφέρει μεταξύ άλλων και η «Sun», η οποία επικαλείται πηγές από τον στενό κύκλο του «πιπίτα» και της Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έχει κάνει σπουδαία καριέρα, αφού έχει περάσει από Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ Μαδρίτης, Νάπολι, Γιουβέντους, Μίλαν, Τσέλσι και Ίντερ Μαϊάμι. Παράλληλα, είναι διεθνής με την Αργεντινή, μετρώντας 75 εμφανίσεις και 31 γκολ.

Σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του ο Τέβες!

Τέλος εποχής για τον Κάρλος Τέβες; Αν μη τι άλλο είναι κάτι που σκέφτεται σοβαρά! Όπως γίνεται γνωστό στην πατρίδα του, Αργεντινή, ο Τέβες εξετάζει το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος φορ δεν έχει πάρει ακόμη την απόφαση σχετικά με το μέλλον του, κάτι που αναμένεται να κάνει γνωστό εντός ολίγων ημερών. Ο Τέβες βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του και συζητάει μαζί της όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς ακόμη να έχει παρθεί η οριστική απόφαση.

Ο Τέβες ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολ Μπόις και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μπόκα Τζούνιορς (δις), Κορίνθιανς, Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους και Σανγκάι Σενχούα. Είναι επίσης διεθνής, έχοντας παίξει σε όλες τις μικρές ομάδες της Αργεντινής όπως και σε αυτή την ανδρών με την οποία μετράει 76 εμφανίσεις και 13 γκολ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του ο Λαζαρίδης…

Ο Νίκος Λαζαρίδης έχει συνδέσει το όνομά του με την μεγαλύτερη επιτυχία του Άρη στην Ευρώπη, όπως είναι αυτή της νίκης μέσα στην Μαδρίτη επί της Ατλέτικο…

Ο 37χρονος αμυντικός σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του, χωρίς πάντως να έχει πάρει ακόμη τις οριστικές του αποφάσεις.

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στο Περιστέρι και φοράει τη φανέλα του Ατρόμητου. Οι άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύουν να του προτείνουν να αναλάβει ένα πόστο.

Επειτα θα είναι θέμα του 37χρονου κεντρικού αμυντικού (170 συμμετοχές με τους κυανόλευκους), που επιθυμούσε να κρεμάσει τα παπούτσια του, αν θέλει να παραμείνει στη δράση ή να αποδεχτεί την πρόταση του συλλόγου. Βεβαίως, θα χρειαστεί χρόνο για να σκεφτεί και να αποφασίσει το επόμενο βήμα του.

To Top