Πλατέλλας: “Αποφάσισα να φύγω από τον Άρη”

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο ξεκινώντας μια νέα σελίδα στην καριέρα του με τον ΟΦΗ. Ο πρώην παίκτης του Άρη πέρα από τις κλασσικές δηλώσεις που έκανε για την νέα του ομάδα, ομολόγησε ότι αυτός αποφάσισε να φύγει από τους κιτρινόμαυρους.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Για πρώτη φορά μιλάει για δική του επιλογή αποχώρησης από τον Άρη, αφήνοντας πάντως κάποιες αιχμές γι αυτά που δεν του άρεσαν χωρίς να κατονομάζει.

Αφού τόνισε ότι: «μαζί με τα παιδιά που έμειναν από πέρυσι είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε καλή πορεία», υπογράμμισε όσον αφορά την αποχώρηση του από τον Άρη, τόνισε ότι: «όταν είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν, αποφάσισα να φύγω. Μου αρέσει να παίζω σε γεμάτα γεμάτα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Σε άλλες δηλώσεις του: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, δεν έχω να πω πολλά λόγια. Μας περιμένει πολύ δουλειά και με την βοήθεια του κόσμου, όπως και με το περσινό ρόστερ που έμειναν τα παιδιά είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε καλή πορεία. Δεν ήρθα ούτε για να σωθεί η ομάδα, ούτε και για να πάρει πρωτάθλημα. Απλά περιμένω κάτι καλό για την φετινή χρονιά. Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια αλλά θέλω να δουλέψω μέσα στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του 29χρονου ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.

 

To Top