ΜΠΑΣΚΕΤ

Πληθωρικό παιχνίδι και πάλι από τον κορυφαίο χθες Τολιόπουλο

Άλλη μια μέρα στον δουλειά για τον Βασίλη Τολιόπουλο… Ακόμη μια καταπληκτική εμφάνιση για τον Βασίλη Τολιόπουλο χθες στην Άγκυρα.

Ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη και μαζί με τον Τζόναθαν Σταρκ ήταν οι κορυφαίοι της πέμπτης φετινής ευρωπαϊκής νίκης των κιτρινόμαυρων.

Ο διεθνής γκαρντ όμως δεν αρκέστηκε στα εκτελεστικά του καθήκοντα, που είναι κάτι το συνηθισμένο γι’ αυτόν τη φετινή σεζόν, αλλά έκανε ένα πληθωρικό παιχνίδι και στις δύο πλευρές του παρκέ, που θα μπορούσε να ολοκληρωθεί και με τριπλ νταμπλ.

Σκόραρε 20 πόντους (2/2 β., 3/5 δπ., 4/10 τρ.), μάζεψε εννέα ριμπάουντ κι έδωσε έξι ασίστ, κάνοντας ένα κλέψιμο και τέσσερα λάθη, σε 27:44.

Είχε 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, τους περισσότερους για τον Άρη και τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στο παιχνίδι (μετά τους 33 βαθμούς του Γουάλας).

Έχει γραφτεί κι έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά ο 27χρονος παίκτης είναι ο ηγέτης της φετινής ομάδας και βασικός πυλώνας της. Παρουσιάζει την καλύτερη εκδοχή του, παίζοντας με φοβερή αυτοπεποίθηση και πλέον δεν προκαλούν καμία εντύπωση τα πεπραγμένα του.

To Top