ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η τεράστια νίκη του “Τουρκοφάγου” έφερε πιο κοντά την πρόκριση!

Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του “Τουρκοφάγου”, ο Άρης κατέκτησε ένα “διπλό”, που μπορεί να αποδειχθεί “χρυσάφι” στην προσπάθεια να προκριθεί στην επόμενη φάση του EuroCup. Μια νίκη, που ισοδυναμεί με τεράστιο βήμα πρόκρισης και επί ενός αντιπάλου, που έχει τον ίδιο στόχο, με τα πράγματα, ωστόσο, να γίνονται πιο δύσκολα γι’ αυτόν.

Οι κιτρινόμαυροι δεν υπήρχε περίπτωση να επαναπαυτούν στο θεωρητικό πλεονέκτημα, που τους παρέχει το δεδομένο ότι έχουν τέσσερα παιχνίδια στο “Nick Galis Hall”, τα οποία κερδίζοντάς τα (και καλύπτοντας, ενδεχομένως και διαφορές ηττών από τον πρώτο γύρο με Μπουργκ και Τρέντο) παίρνουν το εισιτήριο για τη συνέχεια του θεσμού.

Το απέδειξαν αυτό χθες στο “Ankara Spor Salonu”, διότι δεν ισχυροποίησαν μόνο τη δική τους θέση, αλλά μείωσαν τις πιθανότητες πρόκρισης της τουρκικής ομάδας, οι οποίες αναπτερώθηκαν, έπειτα από τις δυο νίκες επί των Κλουζ και Μπουντούτσνοστ.

Ο Άρης, πάντως δεν κοιτά μακριά, γιατί η διοργάνωση έχει ακόμη δρόμο και τα χθεσινά αποτελέσματα (νίκες των Τρέντο και Λιετκαμπέλις απέναντι σε Γκραν Κανάρια και Ουλμ αντίστοιχα) κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. “Βλέπει” μόνο (από το Σάββατο το βράδυ) την εντός έδρας αναμέτρηση με την Σλασκ Βρότσλαβ (27/12, 20:00), θέλοντας να προσθέσει μια ακόμη νίκη, την 6η στον θεσμό και να αποχαιρετήσει το 2023 στην Ευρώπη, όπως πρέπει, εδραιώνοντας την παρουσία του στην πρώτη εξάδα.

Το πρόγραμμα του Άρη

  • 27/12 Άρης – Σλασκ
  • 10/01 Κλουζ Ναπόκα – Άρης
  • 17/01 Άρης – Μπουντούτσνοστ
  • 24/01 Άρης – Μπουργκ
  • 31/01 Ουλμ – Άρης
  • 07/01 Άρης – Τρέντο
To Top