ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ανάλυση της λίγκας για το Άρης – Λαμία: Οι τρεις κιτρινόμαυρες νίκες και η περσινή “πεντάρα”

H Super League αναλύει τη σημερινή αναμέτρηση του Άρη με την Λαμία, με την οποία κλείνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις το 2023.

Όπως αναφέρει:

“Αυτή είναι η έκτη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον Άρη για το πρωτάθλημα και η Λαμία να έχει καταφέρει μέχρι τώρα να πάρει δύο ισοπαλίες στη Θεσσαλονίκη, μια με σκορ 1-1 και μια χωρίς τέρματα.

Η ομάδα της Φθιώτιδας σημείωσε για πρώτη φορά στην ιστορία των αναμετρήσεων τους δύο διαδοχικές νίκες απέναντι στον Άρη. Αυτό συνέβη σε παιχνίδια που ήταν γηπεδούχος, μια στο περσινό παιχνίδι του Β’ Γύρου και μια τη φετινή σεζόν για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Στα πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο, κάτι που συνολικά έχει συμβεί στα επτά από τα έντεκα μεταξύ τους παιχνίδια στη Super League.

Στα έξι τελευταία μεταξύ τους για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος δεν υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου, με τον απολογισμό να είναι, τέσσερις νίκες για τον γηπεδούχο και δύο ισοπαλίες.

Η νίκη του Άρη με 5-0 στην περσινή τους αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη είναι η ευρύτερη που έχει με αντίπαλο τη Λαμία, ενώ οι τρεις νίκες του είναι όλες με διαφορετικά σκορ.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στις 30 Αυγούστου 1995 στην έδρα της Λαμίας για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Άρη να επικρατεί με 1-0 χάρη στο γκολ του Νίκου Τσιαντάκη. Εκείνη τη σεζόν η ομάδα τη Φθιώτιδας αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 10-2″.

To Top