Πληρώθηκαν οι παίκτες, ομαλοποιείται ο προγραμματισμός

Μια ευχάριστη είδηση στην κατεύθυνση της επαναφοράς της ηρεμίας στα αποδυτήρια και της γενικότερης ομαλής λειτουργίας της ομάδας έρχεται από την κίτρινη ΠΑΕ. Η ευνοϊκότερη ρύθμιση των οφειλών προς το δημόσιο λύνει, όπως φαίνεται, τα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ και ομαλοποιεί σε σημαντικό βαθμό τον οικονομικό προγραμματισμό της. 

Οι παίκτες ενημερώθηκαν πως κατατέθηκαν χρήματα στους λογαριασμούς τους στη διάρκεια της σημερινής μέρας που αντιστοιχούν σε οφειλές των περασμένων μηνών. Πρόκειται για μια κίνηση προς την κατεύθυνση ομαλοποίησης του οικονομικού, προκειμένου η ομάδα θα πρέπει να στραφεί απρόσκοπτη στο αγωνιστικό κομμάτι.
Οι διοικούντες έχοντας την πληροφόρηση πως οριστικά θα προκύψει ευνοϊκότερη ρύθμιση των οφειλών προς εφορία και ΙΚΑ κινήθηκαν άμεσα στην “αξιοποίηση” των εσόδων που είχαν και αποφάσισαν να δώσουν χρήματα στους παίκτες. 

Εντός των επόμενων ημερών θα καθαρογραφεί και θα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ ο νόμος σχετικά με την ευνοϊκότερη ρύθμιση για χρέη στο δημόσιο, κάτι που σημαίνει ότι θα ομαλοποιηθεί σε μεγάλη βαθμό ο οικονομικός προγραμματισμός της ΠΑΕ, που ήταν ασυνεπής στους παίκτες, προκειμένου να είναι τυπική στις υποχρεώσεις της προς το δημόσιο. 

Από εδώ και στο εξής τα έσοδα της εταιρείας θα διανέμονται και στους παίκτες και όχι μόνο στο κράτος, που “ρουφούσε” την πλειοψηφία των εσόδων με τον ανελαστικό τρόπο καταβολής των οφειλομένων.

Μια εξέλιξη σίγουρα θετική, η οποία μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο αγωνιστικό κομμάτι.

To Top