Πληρώνει σήμερα η ΚΑΕ την πρώτη δόση στους 4 πρώην, στο επόμενο 10ήμερο η δεύτερη

Είναι γεγονός ότι η κίνηση των τεσσάρων πρώην παικτών του Άρη (Χαραλαμπίδης, Μπάρλος, Αργυρόπουλος, Κουμπούρας) να προσφύγουν στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού κατά της ΚΑΕ προκάλεσε μια σύγχυση στη διοίκηση, επαναφέροντάς την στη σκληρή πραγματικότητα του άρθρου 99 μετά την ευφορία από τις δύο καθαρές νίκες επί του ΠΑΟΚ, ωστόσο σήμερα θα γίνει το πρώτο βήμα για την αποσυμφόρηση.

Η ΚΑΕ αναμένεται στη διάρκεια της σημερινής ημέρας να πληρώσει στους τέσσερις πρώην παίκτες την μία εκ των δύο καθυστερημένων δόσεων, μαζί με την υπόσχεση να καταβάλλει και την επόμενη μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Τέτοια φαινόμενα και τέτοιες καταστάσεις ενδέχεται και στο μέλλον να αντιμετωπίσει η ΚΑΕ, διότι δεν είναι δυνατόν να είναι 100% συνεπής στις ημερομηνίες, ωστόσο αν υπάρχει η βούληση και διατηρούνται καλές σχέσεις σε επικοινωνιακό και όχι μόνο επίπεδο, τότε δεν θα προκύπτουν σοβαρότερα προβλήματα.

Εφόσον οι παίκτες εισπράξουν τα χρήματα, θα αποσύρουν την προσφυγή στην ΕΕΑ, όμως αυτό ήταν ένα πρώτο δείγμα του τι μπορεί να αντιμετωπίσει η ΚΑΕ αν δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις στο άρθρο 99.

To Top