ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προπόνηση στο Παλέ και αναχώρηση για Πάτρα

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό εξ αναβολής αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι, μετά την τελευταία προπόνησή της, για την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Οι κίτρινοι έχουν ένα πρόγραμμα… ταλαιπωρίας με αγώνα στην Πάτρα που περιλαμβάνει οδικό ταξίδι, επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και αναχώρηση μια μέρα μετά για τη Ρόδο, ενόψει του αγώνα με τοη Κολοσσό το Σάββατο.

Βέβαια, όση ταλαιπωρία κι αν υπόκειται η ομάδα, είναι ελάχιστη στην ταλαιπωρία που έχει υποβάλλει τον κόσμο της τη φετινή σεζόν.

Ιδίως η εμφάνιση με την ΑΕΚ έδειξε πως οι παίκτες απλώς περιμένουν να τελειώσει η σεζόν, παίζουν δίχως κίνητρο και κάποιο στόχο και αυτό είναι το χειρότερο όλων.

Ευκαιρία έχουν μέσα στα επόμενα δύο παιχνίδια να αλλάξουν την εικόνα αυτή…

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προπόνηση στο Παλέ και αναχώρηση για Πάτρα ενόψει Προμηθέα

Η ώρα των επίσημων υποχρεώσεων εντός Ελλάδας έφτασε και ο Άρης έχοντας ήδη τέσσερις επίσημους αγώνες στην Ευρώπη, καλείται αύριο να παρουσιαστεί έτοιμος για την πρόκριση απέναντι στον Προμηθέα, μέσα στην Πάτρα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η αποστολή των κίτρινων σαφώς και δεν είναι εύκολη, διότι ο Προμηθέας έχει βελτιώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του σε σχέση με την περσινή χρονιά, έχει δώσει ακόμα μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο του ώστε να μπορέσει να “αντέξει” το δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο Άρης πάει στην Πάτρα με μοναδικό στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου θα προπονηθεί σήμερα μία φορά και ακολούθως θα αναχωρήσει οδικώς για την αχαϊκή πρωτεύουσα, δίχως να έχει προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών.

Προπόνηση στο Παλέ και αναχώρηση για Πάτρα

Με μία προπόνηση ολοκληρώνεται το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη για τον αυριανό αγώνα στην Πάτρα. Αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για την πρωτεύουσα της Αχαϊας, όπου αύριο θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί.

Οι κίτρινοι μετρούν έξι νίκες στα τελευταία οχτώ παιχνίδια, έχοντας ηττηθεί μόνο από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην Αθήνα. Αν εξαιρέσει κανείς το πρόβλημα με τον Τόρεϊ Τόμας, η ομάδα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Το αυριανό παιχνίδι είναι άλλο ένα… κρας τεστ τετράδας. Αν έρθει το “διπλό” τότε πολύ δύσκολα οι κίτρινοι θα βγουν από την τετράδα στο τέλος της κανονικής διάρκειας, παρότι έχουν δύσκολο πρόγραμμα (εκτός με Ρέθυμνο, Κηφισιά, Κολοσσό, Τρίκαλα).

Η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα για τελευταία φορά στο Αλεξάνδρειο και θα αναχωρήσει με προορισμό την Πάτρα. Λογικά ο Δημήτρης Φλιώνης θα πάρει τη θέση του Τόμας στην 12αδα.

To Top