ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η χρονιά δεν σταμάτησε την Παρασκευή, τώρα αρχίζει και ο στόχος δεν αλλάζει

Η χρονιά για τον Άρη φυσικά δεν σταματάει στον αποκλεισμό από τη Νίζνι Νόβγκοροντ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η χρονιά τώρα αρχίζει και ο στόχος δεν αλλάζει.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και η διοίκηση δεν υποσχέθηκαν τη δημιουργία μιας ομάδας που θα “σκοτώνει” τους πάντες στο πέρασμά της, που θα παίζει μπάσκετ που θα ζήλευαν και οι Ουόριορς.

Υποσχέθηκαν δουλειά μέσα στο γήπεδο, υποσχέθηκαν ότι σε κάθε αγώνα οι παίκτες θα δίνουν ότι έχουν για να κερδίζουν – με όποια ποιότητα διαθέτουν, με όποια ατομική και ομαδική βελτίωση πετύχουν μέσα από την προπόνηση – υποσχέθηκαν συνέπεια στις οικονομικές υποχρεώσεις – φετινές και μη – και μέσα από αυτή τη διαδικασία ευελπιστούν ότι θα κάνουν τα απαραίτητα βήματα ώστε ο Άρης να επανέλθει εκεί που όλοι θέλουν.

Όσο θα παραμένουν συνεπείς σε αυτές τις υποσχέσεις, κάτι καλό θα συμβαίνει, μέσα από πολλές δυσκολίες, αγωνιστικές και μη.

Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς ότι ο Άρης είναι ομάδα με συγκεκριμένες δυνατότητες, αλλά υπάρχουν παίκτες, προπονητές, σταφ (προφανώς μέσα από συνθήκες που προσφέρει η διοίκηση) που εργάζονται καθημερινά για να βελτιωθούν, για να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας. Και αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν και αγωνιστικές δυνατότητες επίσης.

Αυτό που πρέπει να κάνει ο φετινός Άρης είναι να προσφέρει περισσότερες χαρές από ότι λύπες στον κόσμο του και αυτό προφανώς και θα συμβεί κυρίως μέσα από αποτελέσματα, όχι μόνο εντός παρκέ, αλλά και εκτός με την προσπάθεια της διοίκησης Γουλιέλμου να αποπληρώνει παλαιότερες οφειλές.

Για να συμβούν όλα τα παραπάνω είναι καλό να ακολουθήσουν όλοι, συμπεριλαμβανομένου και του Τύπου φυσικά, αυτό που είπε ο Αγγέλου μετά τον αποκλεισμό από τη Νίζνι: “Αλίμονο αν ψάξουμε δικαιολογίες ή αφήσουμε την απογοήτευση να μας κυριεύσει”.

Ούτε δικαιολογίες, ούτε απογοήτευση στις ήττες, ούτε τα μυαλά πάνω από το κεφάλι σε καλές νίκες. Είναι το ίδιο με άλλα λόγια που έλεγε και ο Δημήτρης Πρίφτης στη διάρκεια της τριετίας του για το ότι η ομάδα πρέπει να πορεύεται στη… μέση όδο.

To Top