ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πλησιάζει η 10η Ιουλίου, εντείνονται οι επαφές Άρη – Μούρτου

Η 10η Ιουλίου πλησιάζει και τότε είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί στην ΕΕΟΔΑΚ η προσφυγή του Σπύρου Μούρτου. Υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο πρώην αρχηγός του Άρη έχει καταθέσει προσφυγή με τον νομικό του, Νίκο Πετράτο ζητώντας 207.000 ευρώ, από τα οποία ο ίδιος έχει εξηγήσει πως θέλει μόνο τα δεδουλευμένα του, ένα ποσό 60.000 ευρώ και μαζί την ελευθερία του.

Από τη μέρα που η ΕΕΟΔΑΚ έδωσε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης για τις 10 Ιουλίου υπήρξαν συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση του Άρη και την πλευρά του παίκτη, κυρίως με τον εκπρόσωπό του, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να υπάρχει συμφωνία για τον διακανονισμό.

Ενδεχομένως η παρουσία του Μούρτου στην Θεσσαλονίκη, μετά την επιστροφή του από τη Αμερική, να σηματοδοτήσει εξελίξεις, ειδικά από τη στιγμή που είναι στην πόλη και ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Αν δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι τις 10 Ιουλίου, τότε τα δεδομένα είναι δύο. Είτε θα δοθεί νέα αναβολή στην εκδίκαση από την ΕΕΟΔΑΚ (τα μέλη της επιτροπής είχαν επισημάνει αυτό το ενδεχόμενο) για τον Σεπτέμβριο, είτε θα εκδικαστεί και θα περιμένουν όλοι την πρωτόδικη απόφαση, την οποία προφανώς και θα εφεσιβάλλει η ΚΑΕ, άρα θα τραβήξει σε μάκρος η έκδοση απόφασης μετά και από την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό.

To Top