ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το πιο σημαντικό καλοκαίρι του Φλιώνη

Το φετινό καλοκαίρι είναι ίσως το πιο σημαντικό στη μέχρι τώρα καριέρα του Δημήτρη Φλιώνη, ενδεχομένως και σε αυτή που θα κάνει από τη σεζόν 2018-19 και μετά.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο 21χρονος πλέι μέικερ μπαίνει στη νέα χρονιά ως παίκτης του Άρη με ένα νέο συμβόλαιο, το δεύτερο επαγγελματικό του, διάρκειας δύο ετών και αυτό αν μη τι άλλο του παρέχει μια ασφάλεια.

Είναι το πρώτο καλοκαίρι που δεν έχει υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν μπορούσε επί της ουσίας να ακολουθήσει το πρόγραμμα των μεταβατικών προπονήσεων ή να βελτιωθεί σε ατομικό επίπεδο, διότι πάντοτε είχε υποχρεώσεις με τις Εθνικές Παίδων, Εφήβων, Νέων.

Αυτό δε ισχύει φέτος. Ο Φλιώνης είναι ίσως ο μόνος παίκτης που δεν έχασε ούτε μία προπόνηση από το μεταβατικό πρόγραμμα που κατήρτισε ο Βαγγέλης Αγγέλου και θα συνεχίσει να δουλεύει ώστε να βελτιώσει ατομικές αδυναμίες του.

Με ένα καθαρά… δικό του καλοκαίρι και με μια συμφωνία που τον κρατούν δύο χρόνια ακόμα στο Παλέ, μόνο έναν καλύτερο Φλιώνη θα πρέπει να δει ο κόσμος από τη νέα σεζόν.

To Top