“Πλησιάζει ο Κατίδης” λένε στην ΑΕΚ, συνάντηση-ξεκαθάρισμα με τον Άρη

Το θέμα του Γιώργου Κατίδη, όπως όλα δείχνουν αναμένεται να κλείσει πολύ σύντονα, ειδικά μετά τα όσα έγιναν την Τρίτη στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Άρη.

Ο ίδιος ο παίκτης έλεγε, όπως σημειώνουμε σε άλλο ρεπορτάζ ότι φέρνει πρόταση και φεύγει από τον Άρη, λειτουργεί ως “ξένο σώμα” και ο ένας από τους φερόμενους μνηστήρες, όπως είναι η ομάδα της ΑΕΚ θεωρεί ότι “πλησιάζει η συμφωνία”.

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το aek365.com: “Σε καλό δρόμο φαίνεται να οδεύει η μεταγραφή του Γιώργου Κατίδη στην ΑΕΚ. Χθες ο Βασίλης Τσιάρτας είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του παίκτη, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας, ενώ σύμφωνα με την ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, υπήρξε επαφή και του Άλκη Φωτίου με τον εκπρόσωπο του 19χρονου αρχηγού της Εθνικής Νέων. Τη μεταγραφή για την ΑΕΚ θα την προχωρήσει ο Φωτίου, ο οποίος (σύμφωνα με το δημοσίευμα) θα καταβάλλει άμεσα το ποσό των 100.000 ευρώ στον Άρη και θα σπάσει τη ρήτρα του παίκτη. Έπειτα ο Κατίδης θα έρθει στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, καθώς έχει επέλθει καταρχήν συμφωνία με την Ένωση – έπειτα και τη συνάντηση του Τσιάρτα με τον μάνατζέρ του”.

Την ίδια ώρα αναμένεται εντός της ημέρας συνάντηση-ξεκαθάρισμα της διοίκησης του Άρη με τον παίκτη, ώστε να κλείσει το θέμα. Οι κίτρινοι είναι αποφασισμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να προχωρήσουν, περιμένοντας να έρθει συγκεκριμένη πρόταση για τον παίκτη.

To Top