ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Πλησιάζει στον Άρη ο Κατσίβελης”, γράφουν αθηναϊκά ΜΜΕ

Ρεπορτάζ από την Αθήνα αναφέρουν πως ο Δημήτρης Κατσίβελης παρότι αρχικά θεωρούταν πολυ κοντά στην ΑΕΚ, εν τέλει πλησιάζει στον Άρη!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το superbasket.gr “εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι και το πιθανότερο χρώμα στη φανέλα του μετά τα ερυθρόλευκα θα είναι το κίτρινο. Τώρα θα ανηφορίσει πάλι για τη Θεσσαλονίκη ή θα μετακομίσει στο ΟΑΚΑ;

ΑΕΚ και Άρης είναι οι δύο ομάδες που διεκδικούν με μεγαλύτερες αξιώσεις  την υπογραφή του και αυτή τη στιγμή θα ήταν παρακινδυνευμένο να προδικάσουμε την κατάληξή του. Πριν από λίγο καιρό έμοιαζε “κλεισμένος” από την “Ένωση”. Τώρα οι φήμες τον θέλουν να πλησιάζει στον Άρη. Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Ένα είναι σίγουρο. Πως σε όποια από τις δύο ομάδες κι αν υπογράψει, θα αποτελέσει εξαιρετική μονάδα και θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι στον Ολυμπιακό. Δε βρίσκεις, εξάλλου, κάθε μέρα διεθνείς Έλληνες πλέι μέικερ με “βατό” κασέ, μπόι κοντά στα δύο μέτρα και ισορροπία ανάμεσα στην άμυνα και στην επίθεση”.

To Top