ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάλκινο η Εθνική πόλο

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική ομάδα των εφήβων στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, επικρατώντας επί της Κροατίας 11-10.

Πρόκειται για έναν άθλο για τα παιδιά του Δημήτρη Κραβαρίτη, που κατάφεραν να νικήσουν κορυφαίες ομάδες του παγκοσμίου πόλο και να φέρουν ένα ακόμα μετάλλιο (5ο στη διοργάνωση) για τη χώρα μας στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, που κατέθεσαν και την ψυχή τους σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το ξαναλέω και το πιστεύω πως το ταβάνι μας ήταν ο τελικός και το αποδείξαμε πιστεύω με τις εμφανίσεις μας. Τα συναισθήματά μου για αυτά τα παιδιά δεν αλλάζουν με την κατάκτηση του μεταλλίου, γιατί είδα αυτά που ήθελα από την πρώτη μέρα» τόνισε συγκινημένος ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κραβαρίτης που αγκάλιασε ένα ένα τα παιδιά του.

Οκτάλεπτα 5-3, 1-1,3-5, 2-1.

Ελλάδα (Κραβαρίτης) Μάντης, Χονδροκούκης, Γαρδίκας 1, Κάλης Καλαργυρός , Παπαναστασίου 3, Γιαννόπουλος 2, Δελαγραμμάτικας 1, Αλεξίου 1, Παπασηφάκης 2, Νικολαϊδης , Σκουμπάκης 1, Σιορδίλης.

Κροατία (Κρέκοβιτς Γιόσκο) Μπράτιμ, Κρέκοβιτς Κάρλο 3, Πεϊκοβιτς 1, Μπλάζιτς, Μπούτιτς 2, Ντάσιτς 1, Σάφτιτς 1, Λάζιτς, Μέρτσεπ 1, Μπιλιάκα, Κρόλο , Πάπαριτς 1, Πόντρουγκ.

Πηγή: sportsfeed.gr

To Top