Πλησιάζει στον πάγκο της Γαλλίας ο Ζιντάν

Μετά από δέκα χρόνια στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Γαλλίας, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα… παραδώσει -κατά πάσα πιθανότητα- τα «σκήπτρα» της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2018, στον Ζινεντίν Ζιντάν.

Εάν επαληθευθεί το «σενάριο» που φημολογείται έντονα το τελευταίο διάστημα, ο «Ζιζού»θα πραγματοποιήσει το όνειρό του. Σύμφωνα μάλιστα με μερίδα του ισπανικού Τύπου, ο Ζιντάν έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες την γαλλική ομοσπονδία και -ανεξαρτήτως αποτελέσματος των «τρικολόρ»- μετά το τέλος του Μουντιάλ, θα διαδεχθεί τον Ντεσάμπ.

Πρόσφατα και με την ευκαιρία των αποκαλυπτηρίων ενός νέου του αγάλματος στο μουσείο Grévin, ο «ZZ» επεσήμανε ότι σύντομα θα επιστρέψει στους πάγκους: «Δεν μου λείπει το… κοστούμι του προπονητή. Δεν είμαι μακρυά από το ποδόσφαιρο και από την επιστροφή μου. Ας περιμένουμε λίγο. Θα γίνει σύντομα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε, δήλωσε πρόσφατα στην εφημερίδα «Le Parisien», ότι ο Ντεσάμπ θα είναι προτεραιότητα, εάν καταφέρει να οδηγήσει τους «πετεινούς» στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2022 και φυσικά, εάν επιθυμεί να παραμείνει στην θέση του.

To Top