ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εθνική Ανδρών: Έναρξη προετοιμασίας με Νετζήπογλου!

Η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τους δύο αγώνες της στο “παράθυρο” του Νοεμβρίου θα αρχίσει την Δευτέρα (7/11) στο ΟΑΚΑ. Για τον όμιλο Ι της Β’ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, στον οποίο η Εθνική Ομάδα έχει ρεκόρ 4-2, θα υποδεχθεί στο Ηράκλειο τη Λετονία (11/11, 19.00) και θα ταξιδέψει στην πόλη Μονς για να αντιμετωπίσει το Βέλγιο (14/11, 21.30).

Για την έναρξη της προετοιμασίας έχουν κληθεί οι Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος , Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραϊτης,  Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης , Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.

Οι προπονήσεις από την Δευτέρα (7/11) θα διεξάγονται υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή. Για τη σταδιακή προσθήκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μελών που έχουν συμμετοχή σε ομάδες της Ευρωλίγκας θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδα περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), οπότε και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την επομένη (13/11), από όπου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

To Top