Ποδαρικό με το δεξί στον αγωνιστικό γολγοθά του Ιανουαρίου

Το 2012 ξεκινάει για τον Άρη με αποστολή εκτός έδρας, στην Κέρκυρα. Στόχος το αυτονόητο: Η νίκη και η καλή εμφάνιση. Ο Άρης από σήμερα (15.00, Novasports 3) μπαίνει σε έναν κύκλο αγώνων, ο οποίος στο τέλος του μήνα είτε θα τον έχει φέρει σε θέση ισχύος και θα έχει καλυφθεί σε μεγάλο ποσοστό το χαμένο έδαφος, είτε θα θεωρηθεί η χρονιά πρόωρα αποτυχημένη.

Επειδή όμως ούτως ή άλλως η αρχή είναι το… ήμισυ του παντός, οι «κίτρινοι είναι υποχρεωμένοι σήμερα να μπουν με το… δεξί στη νέα σεζόν. Ο Άρης φιλοξενείται από την Κέρκυρα και βρίσκεται εκεί με μοναδικό πρόβλημα την ίωση του Κώστα Καζναφέρη.

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ σκέφτεται να προχωρήσει σε δύο αλλαγές, σε σχέση με την ομάδα που κέρδισε τη Δόξα Δράμας, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2011. Ο Πολωνός τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα 4-4-2, με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια και τους Νέτο, Ντίκο, Λαζαρίδη και Μίσελ στην άμυνα. Στον άξονα θα επιστρέψει ο Ρικάρντο Φατί δίπλα στον Κάρλος Τόχα εκτός κι αν γίνει η έκπληξη με την συμμετοχή του Κατίδη. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Ουμπίντες και Γιαννιώτας, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα και ο Σολτάνι με τον Τσέζαρεκ θα αποτελέσουν το δίδυμο της επίθεσης.

Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το σχήμα με δεδομένο ότι ο Κώστας Καζναφέρης που ταλαιπωρείται από ίωση, δεν θα μπορέσει να είναι έτοιμος. Αν, όμως, ο 24χρονος παίκτης τεθεί στην διάθεση του Πρόμπιερζ, τότε θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας, θα προωθηθεί στα χαφ ο Μίσελ και ο Ουμπίντες θα παίξει στην φυσική του θέση, έξω δεξιά.

Η αποστολή του Άρη στον σημερινό αγώνα είναι η εξής: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Γιαννιώτας, Τσέζαρεκ, Κατίδης, Ακόστα, Φατί, Τόχα, Βράνιες, Καπατένος, Ουμπίντες, Σολτάνι, Παπαζαχαρίας.

Για την Κέρκυρα, ο Χάβι Γκράθια φαίνεται να πηγαίνει σε ένα καθαρό 4-3-3, αφήνοντας πάντως στον πάγκο δύο… νέες μεταγραφές. Πρόκειται για τους Μαρτίν και Ηλιάδη, οι οποίοι ανήκουν από το Σεπτέμβριο στην ομάδα, όμως χθες εκδόθηκαν τα δελτία τους.

Στα γκολπόστ θα βρεθεί ο Γκαλίνοβιτς. Στο κέντρο άμυνας θα παίξουν οι Γκουστάβο και Μαϊστόροβιτς, με τους Βενέτη και Μίχο στα άκρα δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα. Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Όσμαν, Γραμμόζη και Χαμπλ, ενώ επιθετικά θα σταθούν οι Αγρίτης, Ιωάννου και Γιάντσης από δεξιά προς αριστερά.

Η αποστολή της Κέρκυρας αποτελείται από τους Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλο, Βέντσελ, Βενέτη, Μαϊστόροβιτς, Σακελαρίου, Μίχο, Γκουστάβο, Χαμπλ, Όσμαν, Γραμμόζη, Ηλιάδη, Αγρίτη, Μπάρκογλου, Ιωάννου, Μαρτίν, Γιάντση, Τσίγκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Δημήτρης Στυλιάρας, του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

To Top