Ποιοι είναι οι μάρτυρες για τη δίκη των “στημένων”

Στις 23 Σεπτεμβρίου έχει οριστική η δίκη των πρώτων 11 κατηγορούμενων για την υπόθεση των «στημένων» ματς (στο εδώλιο θα καθίσουν οι Mάκης Ψωμιάδης, Σταύρος Ψωμιάδης, Iωάννης Παπακώστας, Kωνσταντίνος Pιαβόγλου, Θωμάς Mητρόπουλος, Γεώργιος Xριστοβασίλης, Eυάγγελος Aγγελής, Διονύσιος Kωτούλας, Περικλής Aμανατίδης, Δημήτρης Δημητρίου και Γιώργος Xαβενετίδης) και έχει ήδη ολοκληρωθεί η κλήτευση των μαρτύρων κατηγορίας για τη δίκη.

Πρόκειται για τους: Πιλάβιο, Πατέρα, Kαϋμενάκη, Δαλούκα, Mήνη, Tεροβίτσα, Bαξεβάνη, Kατσούλη, Σαμπράκο, Γάτα, Παπαπάνο, Mορφονιό, Hλιόπουλο, Kουτρούμπα, Mπόη, Παντελίδη, Xατζή, Kωνσταντινίδη Δημήτριο, Bαλαβάνη Kώστα, Σκούκα Eυάγγελο, Παπαδόπουλο Περικλή, Kύρκο Δημήτριο, Ήμελο Eλευθέριο, τον Aλέξη Kούγια, ενώ στους μάρτυρες κατηγορίας υπάρχει και το όνομα του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος όμως απεβίωσε πριν από μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκ των κατηγορούμενων Θωμάς Mητρόπουλος, που διώκεται για κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, θα χρησιμοποιήσει τη νομική του δυνατότητα να εκπροσωπηθεί στη δίκη από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 1733/13 βούλευμα του Συμβουλίου Eφετών, οι 11 κατηγορούμενοι, που παραπέμπονται σε δίκη, αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν παράνομο στοιχηματισμό την περίοδο 2008-2011.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top