Παραίτηση Καραγεωργίου πριν τον Άρη, μετά την “τεσσάρα”!

Η ήττα της Ξάνθης δημιούργησε τριγμούς στο στρατόπεδο της ακριτικής ομάδας κι ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στον οποίο η ομάδα του γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 υπέβαλε την παραίτησή του, μια βδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Άρη!

Όπως γράφει το sentragoal.gr: ”

“Προφανώς θα ενημερώθηκε και για την ανακοίνωση του Πανόπουλου στο ημίχρονο της αναμέτρησης, που έκανε λόγο για το «συνονθύλευμα» της Ξάνθης και κατάλαβε ότι το κλίμα είχε στραβώσει…

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, που έπαιξε καλά και κέρδισε. Και ως άνθρωπος και ως προπονητής, βλέποντας μία τέτοια εικόνα της ομάδας μου, ούτε μπορώ να το δεχθώ ούτε να το ανεχθώ. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη της κατάστασης.

Έχω μάθει στη ζωή μου να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου για αυτό και σταματάω πια να είμαι προπονητής της Ξάνθης.

Έχω πάρει πολλά πράγματα από αυτήν την ομάδα και θα ήταν άδικο η παρουσία μου να δημιουργεί καταστάσεις. Για αυτό και αποχωρώ προκειμένου να βρει η Ξάνθη την τύχη της με κάποιον άλλον προπονητή».

Το… φύλλο αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 3′ Σαβιόλα, 27′, 45′, 73′ Μήτρογλου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθήνα)

ΔΟΚΑΡΙ: 29′ Μαρίν

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 40′ Παΐτο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο (46′ λ.τ. Μανιάτης), Μπονγκ (37′ λ.τ. Χολέμπας), Μεντζανί, Μανωλάς, Μασάντο, Σάμαρης, Φουστέρ (62′ Γιαταμπαρέ), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου

ΞΑΝΘΗ: Τσέμα, Παΐτο (42′ Μπαξεβανίδης), Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο (46′ Κάλβο), Βασιλακάκης (71′ Σολάρι), Βάλλας, Γούτας, Μαρίν, Ντιέ, Εστράδα.

To Top