Η ώρα της πρώτης νίκης!

Η ώρα για την πρώτη νίκη της χρονιάς, με νέους τιμονιέρηδες έφτασε για τον Άρη! Οι κίτρινοι στην «πρώτη» των Ζόραν Μιλίνκοβιτς και Ζόραν Λόντσαρ στον πάγκο, ρίχνονται αποφασισμένη για το «τρίποντο» κόντρα στο Λεβαδειακό (4μ.μ.- PRESSARIS-LIVE) στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Ο Μιλίνκοβιτς είδε με ικανοποίηση την επιστροφή του Ρουμπέν Πουλίδο στην ενεργό δράση, καθώς ο Ισπανός αμυντικός, διέψευσε κάθε πρόβλεψη και ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του! Ο Σέρβος τεχνικός παρακολούθησε τα DVD των πρώτων τριών αγώνων του Άρη και δείχνει αρκετά κατασταλαγμένος αναφορικά με το πώς σκέφτεται να παρατάξει αύριο την ομάδα.

Όλα δείχνουν ότι ο Μιλίνκοβιτς θα ξεκινήσει με ένα σχήμα 4-3-3. Ο Διούδης φυσιολογικά παραμένει ως βασικός κάτω από τα γκολπόστ, με τον Πουλίδο στο κέντρο της άμυνας να έχει ως παρτενέρ τον Κύργια (αλλά δεν αποκλείεται να πάρει πλέον ευκαιρία και ο Γιαννίτσης).

Αλλαγή πλάνου και στα άκρα της άμυνας με τον Νίκο Ψυχογιό να επιστρέφει δυναμικά κι απ’ όσο φαίνεται να μπαίνει με τη μία βασικός στο κυριακάτικο ματς με τη  Λειβαδιά. Στα αριστερά μάχη θα δώσουν ο Νίκος Τσουμάνης, με τον Γιώργο Μαργαρίτη αφού όπως φαίνεται ο τελευταίος βγαίνει από τον… πάγο που είχε τεθεί από τον Χατζηνικολάου.

Στον άξονα ως καθαρός κόφτης, σε ρόλο σκούπας λογίζεται ο Έλσνερ με τον Παπαδόπουλο να είναι ο αριστερός εσωτερικός χαφ και τον Τριανταφυλλάκο (υποψήφιος και ο Οικονομόπουλος) να έχει προβάδισμα στην άλλη θέση.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης δοκίμασε ενδεκάδα με Ουντότζι… φουνταριστό, στα άκρα τον Τάτο και τον Σταυρόπουλο!

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας Ζόραν Μιλίνκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Κύργιας, Μανιάς, Μπουζάνης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος από την προηγούμενη σεζόν Νταβίντ Αγκάνθο.

To Top