Ποιοι παίκτες και μάνατζερ εμπλέκονται, σκιές και για το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς!

Η ποινική δίωξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάμπρου Τσόγκα κατά εννέα παραγόντων του Άρη που συμμετείχαν στη διοίκηση της ΠΑΕ το 2009 (διοίκηση Αθανασιάδη) είναι ουσιαστικά η πρώτη επέμβαση των δικαστικών αρχών για τα όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, φτάνοντας τον σύλλογο να κουβαλάει χρέη εκατομμυρίων ευρώ.

Μέσω της μηνυτήριας αναφοράς που υπέβαλλε, τον Απρίλιο 2014,  στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης , ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Λάμπρος  κατήγγειλε ότι : Η ομάδα ποδοσφαίρου του  Άρη δεν μπορούσε να πληρώσει τις μεταγραφές. Υπήρχε δυσαναλογία μεταξύ των εσόδων και των ποσών που δαπανήθηκαν για τις  μεταγραφές της ΠΑΕ.  Τα ΔΣ φούσκωναν τις πληρωμές των μάνατζερ και των ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος για τις υπέρογκες αμοιβές που εισέπραξαν δυο παίκτες και τρεις μάνατζερ.

Οι παίκτες σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι οι Σιστόν και Γκρασιάν. Μηνύσεις για μάνατζερ δεν έγιναν από τον Σκόρδα, αλλά προφανώς προέκυψαν στοιχεία από την δικογραφία.

Οι δυο από τις τρεις μάνατζερ, σύμφωνα με δικαστικές πήγές, φέρονται να είναι οι Φωτίου και Βλόνταρτσικ, ενώ ο τρίτος δεν δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Επίσης, υπάρχουν… σκιές και για το φιλικό του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς, όπου βάσει και του πορίσματος της ΝΕΧΙΑ δεν υπάρχουν παραστατικά για τα χρήματα που καταβλήθηκαν για τη διεξαγωγή του φιλικού.

Όπως έγινε ήδη γνωστό,το επόμενο διάστημα οι κατηγορούμενοι θα αρχίσουν να προσέρχονται στον ανακριτή στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης που θα διεξαχθεί.

To Top