Ποιους διοικούντες εννοεί ο Κάλβο ότι θα γαμ…σαν την ομάδα;

Με πολύ σκληρά λόγια μίλησε ο Τόνι Κάλβο για την διοίκηση που είχε όταν αυτός ήταν στον Άρη σε συνέντευξή του σε κυπριακό σάιτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο “balla.com.cy”:

Μετά τη θητεία σου στην Μπαρτσελόνα ακολούθησε ο Αρης. Πώς ήταν αυτά τα 3,5 χρόνια;
«Η αλήθεια είναι ότι το απόλαυσα πάρα πολύ, έχω πάρα πολύ ωραίες αναμνήσεις. Πρέπει να πω ότι η διοίκηση μου φέρθηκε πολύ άσχημα, πάρα πολύ άσχημα. Ειδικά μετά από όσα έδωσα στην ομάδα. Οι μεγάλες αναμνήσεις που έχω από εκεί είναι οι φίλαθλοι, οι συμπαίκτες και οι προπονητές που είχα. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θα έπρεπε να φύγουν από τη διοίκηση της ομάδας, γιατί της κάνουν και θα της κάνουν ζημιά. Είναι πολλοί αυτοί που αγαπάμε αυτή την ομάδα. Αλλά αυτοί οι συγκεκριμένοι θα γαμ… την ομάδα. Θα τη γαμ…»

Σε ποιους αναφέρεσαι;
«Δεν θα πω ονόματα… Δεν θέλω να έχω προβλήματα. Δεν θα πω ονόματα».

Παρακολουθείς την κατάσταση στην πρώην ομάδα σου και τα τόσα οικονομικά προβλήματα που έχει;
«Ναι, έχει πολλά προβλήματα. Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι που προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα. Αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν αξίζει να είναι εκεί. Με στενοχωρεί. Επίσης παίζει ρόλο και η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Με στενοχωρεί πολύ η κατάσταση. Αλλά έτσι είναι η ζωή. Και στην Ισπανία επίσης υπάρχει μεγάλη κρίση. Υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν βγάζουν τα προς το ζην. Ετσι είναι. Πρέπει να σηκωθεί. Είναι μεγάλο το πρόβλημα, αλλά πρέπει να σηκωθεί. Πρέπει να βρει λύση».

Μετά τον Αρη ήρθε ένας σύντομος δανεισμός στην Πάρμα και μετά μία σεζόν στη Λέφσκι, όπου ήθελαν να μείνεις. Γιατί δεν ανανέωσες;
«Ηθελαν να ανανεώσω τον Δεκέμβριο, νομίζω. Ο προπονητής ήθελε να μείνω, γιατί έκανα καλή σεζόν. Τους είπα να μιλήσουν με τον εκπρόσωπό μου. Δεν επιτεύχθηκε αρχικά συμφωνία ή αν επιτεύχθηκε εγώ δεν το έμαθα. Δεν ήξερα κάτι, εγώ ήθελα μόνο να παίζω ποδόσφαιρο και περίμενα να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Ολοκληρώθηκε, δεν μου ξαναείπαν τίποτα, προέκυψε η πρόταση της Ανόρθωσης και άλλες δύο προτάσεις από το εξωτερικό. Αποφάσισα να έρθω εδώ και είμαι εδώ και απολαμβάνω. Εχω ένα καλό συμβόλαιο για δύο χρόνια με οψιόν για άλλα δύο. Θα το απολαύσω όσο γίνεται περισσότερο όσο είμαι εδώ».

Μιλάς συνεχώς με πολύ καλά λόγια για τον προπονητή…
«Είναι ο προπονητής μου (σ.σ. γέλια). Μου αρέσει που δουλεύει με σοβαρότητα. Στον Αρη είχα τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος είναι ένας προπονητής που μοιάζει πολύ με τον προπονητή μας. Η αλήθεια είναι ότι είχα αποδώσει σε πολύ υψηλό επίπεδο με τον Κούπερ και ελπίζω να συνεχίσω έτσι και με τον προπονητή μας».

To Top