ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολλή δουλειά και τελικές αποφάσεις από τον Μπούργος ενόψει Μακάμπι

Ο Άρης, μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στη Μακάμπι (11/8. 21:00) στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Conference League. 

Οι κιτρινόμαυροι, με το 2-0 του πρώτου αγώνα στην πλάτη τους, καλούνται να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που παρουσίασαν στο Τελ Αβιβ, έτσι ώστε να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Αρχής γενομένης από τη σημερινή, που θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Χερμάν Μπούργος θα έχει στη διάθεσή του τρεις προπονήσεις προκειμένου να καταλήξει στο σύστημα που θα κληθεί να παίξει η ομάδα, αλλά και στα πρόσωπα τα οποία θα αγωνιστούν.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν αλλαγές στο παιχνίδι της 11ης Αυγούστου. Το πόσες και ποιες μόνο ο τεχνικός του Άρη το γνωρίζει.

Σε κάθε περίπτωση θεωρητικά πέντε παίκτες διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα του Άρη.

Ο Μάνου Γκαρθία την περασμένη Πέμπτη, προσπάθησε με κάθετες μπαλιές να κάνει παιχνίδι για την ομάδα του ενώ έδειξε να έχει και καλή αντίληψη του γηπέδου. Τα πρώτα συμπεράσματα είναι θετικά με τον κόσμο του Άρη να περιμένει πολλά περισσότερα από την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Από κει και πέρα, ο Πάπε Σέικ Ντιόπ δείχνει να είναι από βασικούς υποψήφιους να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Η εικόνα του Νταμπό στο Μπλούμφιλντ ήταν τέτοια που οδηγεί στην λογική της χρησιμοποίησης του Ντιόπ από το ξεκίνημα του αγώνα.

Στο κάδρο είναι και ο Λουίς Πάλμα, όντας ο παίκτης που έχει τον καλύτερο ρυθμό, μετά τους αγώνες με την Εθνική Ονδούρας και την παρουσία του στα δυο παιχνίδια με την Γκόμελ.

Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν επίσης και ο Μόουζες Οντουμπάγιο, αλλά και ο Ράφαελ Καμάτσο, ο οποίος θα μπορούσε να εξελιχθεί στον ήρωα της βραδιάς του Τελ Αβίβ, όμως έχασε την μεγάλη ευκαιρία.

To Top