Πολωνικό… «κοκτέιλ», φάρμακο για την κρίση

Το φάρμακο στα αγωνιστικά κακώς κείμενα προσπαθεί να βρει ο Μίχαλ Πρόμπιερζ. Από το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα της Τρίπολης, αυτό που αποτελεί μόνιμη σκέψη στο μυαλό του Πολωνού, είναι πώς θα αντιστρέψει το κλίμα και φυσικά την εικόνα της ομάδας του.

Ο 39χρονος τεχνικός επιχείρησε από την αρχή της εβδομάδας να το πετύχει, εφαρμόζοντας έναν συνδυασμό ενεργειών. Από τη μία πλευρά, προσπάθησε να «τσιγκλήσει» τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών του, καθώς γνωρίζει πλέον ότι υπάρχουν δυνατότητες να αποδώσει ο Άρης καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να πάρει τα αποτελέσματα που του λείπουν.

Από την άλλη, έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να… τρίξει τα δόντια όποτε επιβάλλεται από τις συνθήκες, είτε με την μορφή καψονιού, είτε με διορθωτικές κινήσεις, είτε με ψυχολογικές ενέσεις, για να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Μ’ αυτό το «κοκτέιλ», ο Πρόμπιερζ πιστεύει ότι θα καταπολεμήσει το πρόβλημα, ενώ είναι αποφασισμένος να βρει λύσεις, όσες αλλαγές κι αν χρειαστούν, όσο τολμηρές αποφάσεις κι αν κρίνει απαραίτητες.

Μάλιστα, φέρεται αποφασισμένος να προβεί ακόμα και σε ρήξεις, για να καταπολεμήσει φαινόμενα αδιαφορίας, εφόσον αυτά δεν «κοπούν» οριστικά. Άλλωστε, για κάποιους δεν θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες ακόμα, όπως έχει διαμηνύσει ανοιχτά…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top