Τραυματισμός – σοκ του Βίγια, χάνει το Euro!

Βαρύ τίμημα πλήρωσε η Μπαρτσελόνα στο νικηφόρο ημιτελικό με την Αλ Σαντ (4-0) στο Μουντιάλ Συλλόγων, στην Ιαπωνία: Ο Νταβίντ Βίγια υπέστη κάταγμα κνήμης και αναμένεται να μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός γηπέδων, χάνοντας πιθανότατα και το Euro 2012!

Ο 30χρονος επιθετικός, ο οποίος φέτος δεν βρισκόταν στην καλύτερη φόρμα, είχε απολογισμό μόλις 9 γκολ σε 23 αγώνες και είχε χάσει τη θέση του βασικού από τον Αλέξις Σάντσες. Ωστόσο, η επιστροφή του στην ενδεκάδα κόντρα στην αδύναμη ομάδα από το Κατάρ, έφερε το μοιραίο.

Στο 37′ της αναμέτρησης, έπειτα από ένα σπριντ, ο Βίγια έπεσε κάτω πιάνοντας το αριστερό του πόδι, στο οποίο είχε ενοχλήσεις το τελευταίο διάστημα. Μεταφέρθηκε έξω με φορείο και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Γιοκοχάμα, όπου διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα κνήμης.

Η αποθεραπεία εκτιμάται ότι θα διαρκέσει έξι μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας πιθανότατα θα λείψει από το Euro 2012, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη φανέλα της «Μπάρτσα» στη φετινή σεζόν…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top