Πολύ βαριά ήττα για τις γυναίκες

Ευρεία ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τριανδρίας, όπου έχασε με σκορ 9-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ηρακλή Μακρίδη πλήρωσε τις αρκετές και σημαντικές απουσίες της, απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Άρη πίσω στο σκορ με 3-0 (14′ και 24′ Ντιμιτρίεβιτς, 35′ Παντελειάδου), με τη συνέχεια να είναι το ίδιο άσχημη για τις «κίτρινες». Στις αρχές της επανάληψης ο ΠΑΟΚ σημείωσε τέσσερα ακόμη τέρματα (49′ Γκατζογιάννη, 51′ Χατζηγιαννίδου, 54′ Αρβανιτάκη, 56′ Μουρατίδου), ενώ προς το τέλος ο δείκτης του σκορ ανέβηκε κι άλλο (78′ Αδαμάκη, 88′ Γκατζογιάννη). Στην εκπνοή της αναμέτρησης, ο Άρης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχο πλασέ της Κωνσταντίνου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπίδου, Δημητρίου, Μουρατίδου Ε., Σπύρου, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Γκατζογιάννη, Μουρατίδου Μ., Παντελειάδου (58′ Βαρδαλή), Ντιμιτρίεβιτς (75′ Φιλιππίδου), Αρβανιτάκη (61′ Αδαμάκη).
ΑΡΗΣ: Κανδιάνου, Λαγουμτζή, Παπαδοπούλου, Γρηγοριάδου, Μάλαμα (66′ Τσιλιφίκα), Τερζοπούλου, Ντίνου, Γκόγκα, Μήτκου, Καρκατζίνου (66′ Τσακαλίδου), Κηπουρού (64′ Αναστασιάδου).

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top