Άνετο «3 στα 3» για την Κ-17

Την τρίτη της φετινή νίκη απέναντι στην Κέρκυρα πανηγύρισε στη Σουρωτή η Κ-17, επικρατώντας με 3-1 των Φαιάκων για την 4η αγωνιστική του 3ου γύρου, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Ιγνατίδης (41′), Πασχαλίδης (43′) και Κιβρακίδης (64′). Με το ίδιο μάλιστα σκορ είχε λήξει και η αναμέτρηση του πρώτου γύρου, με τους Ιγνατίδη και Πασχαλίδη να χρίζονται και τότε σκόρερ.

Ο σημερινός αγώνας, ο οποίος διεξήχθη κάτω από αρκετά καλές καιρικές συνθήκες, απέκτησε… άγρια ομορφιά στα τελευταία τέσσερα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, μια και στο διάστημα αυτό σημειώθηκαν τα τρίτα από τα τέσσερα τέρματα του παιχνιδιού.

Ο Άρης παρουσιάστηκε για μία ακόμα φορά στο ύψος των περιστάσεων, παρά το γεγονός ότι είχε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 29 Ιανουαρίου, και κατάφερε να πετύχει μία ακόμα νίκη, η οποία τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας με 29 βαθμούς σε 12 αναμετρήσεις. Σημαντικό, ωστόσο, για την βαθμολογική κατάταξη είναι το εξ αναβολής ντέρμπι για την 6η αγωνιστική του δεύτερου γύρου κόντρα στον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη (22/02), το οποίο και αναμένεται να ξεκαθαρίσει την πρωτιά στον όμιλο.

Στην σημερινή αναμέτρηση, το 1-0 σημείωσε ο Ιγνατίδης στο 41′ με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, έπειτα από κάθετη πάσα του Βαρότση, ενώ το 2-0 πέτυχε δύο λεπτά αργότερα ο Πασχαλίδης με σουτ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γραμπή. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος των “κίτρινων”, ο Λαμπούρας με πλασέ μείωσε σε 2-1. Το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κιβρακίδης με κεφαλιά στο 64′, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Πασχαλίδη.

Οι παίκτες του Τάσου Θέου είχαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων, χάνοντας αρκετές ακόμα ευκαιρίες για να αυξήσουν κι άλλο το δείκτη του σκορ, με κορυφαίες τα δύο ακυρωθέντα γκολ των Μπιμπισίδη και Ιγνατίδη, που υποδείχθηκαν σε θέση οφσάιντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το έκτο τέρμα για τον Ιγνατίδη στο φετινό πρωτάθλημα, για τον Πασχαλίδη το δεύτερο, ενώ για τον Κιβρακίδη το υπ’ αριθμόν τρία.

Διαιτητής του ματς ήταν ο Γιώργος Τακίδης από την Ένωση Κιλκίς.

ΑΡΗΣ: Μαντής, Χατζηνικολάου (83′ Τσιπούρας) Ανδρεάδης, Μπιμπισίδης, Γραμπής (80′ Μαρινόπουλος), Κιβρακίδης, Λεμονής, Πασχαλίδης, Ιγνατίδης (76′ Παπουτσής), Βαρότσης (58′ Βασιλούδης), Ζήση (69’Αλταλίκης)
ΚΕΡΚΥΡΑ: Ντάικος, Φωτεινός, Σουρβίνος, Ντεντές, Μαυρανδρέας, Κουλούρης, Ρίτσαρντς, Νίκας, Αυλωνίτης, Γαστεράτος, Λαμπούρας.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top