Θέος: «Είχαμε στο μυαλό μας και τον ΠΑΟΚ»

Ευχαριστημένος από το 3-1 επί της Κέρκυρας δήλωσε ο προπονητής της Κ-17, Τάσος Θέος, ο οποίος προφύλαξε παίκτες ενόψει του εξ αναβολής παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (22/02), ενώ μίλησε και για το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας εκφράζοντας την αισιοδοξία του.

Για την επικράτηση επί της Κέρκυρας και το προσεχές ντέρμπι της Κ-17, είπε: «Ήταν μια καλή εμφάνιση, αν και στα πρώτα λεπτά προσπαθούσαμε να βρούμε τα πατήματά μας. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, πετύχαμε μια σημαντική νίκη, έχοντας και στο μυαλό μας και στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και ξεκουράσαμε και κάποιους παίκτες. Αυτά τα παιδιά θέλουν παιχνίδια στα πόδια τους, γιατί αποτελούν μια καινούργια ομάδα. Η συνοχή της, πάντως, βελτιώνεται και αυτό αρχίζει να φαίνεται».

Αναφερόμενος στη χθεσινή ισοπαλία της Κ-20 με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο αποψινό ντέρμπι των… «μεγάλων», ο Τάσος Θέος σχολίασε: «Στο ματς της Κ-20 ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά οι ευκαιρίες που είχαμε δεν έγιναν γκολ. Ισοφαριστήκαμε στο 45′,σε ένα κρίσιμο σημείο. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο και είχαμε την ευκαιρία να φτάσουμε στη νίκη.
Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ντέρμπι, η πρώτη ομάδα του Άρη είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πριν. Είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο. Αυτό πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε τη νίκη».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top