“Πολύ δυνατή ομάδα ο Άρης με ικανότητα στην επιθετική άμυνα”

Πολύ δυνατό αντίπαλο ειδικά μέσα στην έδρα του χαρακτήρισε τον Άρη, ο συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου, Χάρης Κουλουριώτης που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους κίτρινους.

Μιλώντας στο esake.gr υπογράμμισε:

Για τη σημασία του αγώνα: «Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Άρη, ιδιαίτερα από ψυχολογικής άποψης, καθώς προερχόμαστε από δύο ήττες. Θέλουμε να αντιστρέψουμε την ψυχολογία αλλά και να «κλείσουμε» με τον ιδανικότερο τρόπο τον α’ γύρο. Πάραυτα γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς σε μία πολύ δυνατή έδρα απέναντι σε μία ιστορική ομάδα».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει το πώς θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε ότι σχεδιάζουμε όλη την εβδομάδα για να μπορέσουμε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι αλλά και να αποδείξουμε ότι πάμε για να κερδίσουμε».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Άρης διαθέτει μία πολύ δυνατή ομάδα και ειδικά μέσα στην έδρα της. Πιέζει και είναι πολύ επιθετική στην άμυνα. Από εκεί και πέρα έχει παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία άρα και πολύ επικίνδυνους».

Για το πού θα στηριχθεί η ομάδα του: «Για άλλη μία φορά θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, κυρίως στον αμυντικό τομέα. Να μπορέσουμε να σταματήσουμε τα ατού του Άρη για να καταφέρουμε να πάρουμε το ματς».

To Top