Πουλιανίτης: “Τα πάντα για τη νίκη, ‘κλειδί’ η άμυνα”

Τη σημασία της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με το Ρέθυμνο επεσήμανε και ο Στελιος Πουλιανίτης, υποστηρίζοντας ότι η άμυνα θα είναι το “κλειδί” της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σημασία του αγώνα για τον Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Χρειαζόμαστε τη νίκη όπως σε όλα τα εντός έδρας ματς και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Η άμυνα θα είναι το κλειδί για τη νίκη. Μέσω αυτής πρέπει να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι του Ρεθύμνου».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Το Ρέθυμνο είναι πολύ αθλητική ομάδα και έχει ως όπλα του το τρανζίσιον παιχνίδι, αλλά και το επιθετικό ριμπάουντ. Είναι δύο τομείς που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα για να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε στο τέλος».

Για το πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Παίζουμε κόντρα σε μία καλή και αθλητική ομάδα, οπότε πρέπει να βγάλουμε μεγάλη ενέργεια στο παρκέ. Πρέπει να έχουμε υπομονή στην επίθεση και σωστές επιλογές ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο να τρέξει και να κυνηγήσουμε το επιθετικό ριμπάουντ.

To Top