Πολύ δύσκολη η παραμονή Κερούς!

Το μέλλον του Σαμ Μάλντροου στον Άρη κατά πάσα πιθανότητα δεν υφίσταται. Τουλάχιστον αυτό υποστήριζε ο Αμερικανός ατζέντης του παίκτη στο περιθώριο του φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης. Πολύ δύσκολα θα μείνει και ο Σέρτζιο Κερούς την επόμενη χρονιά, παρότι έχει συμβόλαιο.

Η συνάντηση που έγινε χθες το μεσημέρι ανάμεσα στον πρόεδρο της ΚΑΕ και τον εν Ελλάδι εκπρόσωπο του Σέρτζιο Κερούς, έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει λαμβάνειν το μισό συμβόλαιό του από την φετινή χρονιά, θέλει να εξοφληθεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να μπει σε δικαστική διαμάχη με τους κίτρινους.

Έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το συμβόλαιο είναι 90.000 δολαρίων, ποσό που βάσει των σημερινών δεδομένων, ο Άρης της επόμενης χρονιάς δεν μπορεί να δώσει για έναν παίκτη που θα είναι ρολίστας. Είναι χρήματα που ίσως πάρει βασικός παίκτης!

Είναι τόσο στενά τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ για την επόμενη χρονιά, που αναγκάζουν ουσιαστικά τον Άρη να στραφεί σε ακόμα πιο φθηνές λύσεις από την αμερικανική και κοινοτική αγορά.

 

To Top