«Πονοκέφαλος» για τον αμυντικό χαφ, προσέχει για να έχει ο Μασάδο

Ο Μανουέλ Μασάδο συνεχίζει από σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αυτήν την στιγμή «πονοκέφαλο» δημιουργεί στον Πορτογάλο το πρόβλημα που προέκυψε με τους με τους αμυντικούς χαφ στον Άρη.

Η κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί δυσκολεύει τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια της  προπόνησης της Τρίτης ο Ρικάρντο Φατί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο μετά το χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Τα… καρδιοχτύπια ξεκίνησαν.

Το ιατρικό επιτελείο των κίτρινων τόνισε ότι ο Γάλλος μέσος θα προπονηθεί και σήμερα μόνος και θα δοκιμάσει την Πέμπτη να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Αν δεν τα καταφέρει ο Φατί; Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να αναζητήσει την επόμενη λύση. Ο Παπαστεριανός δεν είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής. Ο Τόχα πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να μπει στη φωτιά σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ενώ η περίπτωση του Νάτσο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζεται, εξαιτίας του γραφειοκρατικού λάθους που έχει μπλοκάρει τη συμμετοχή του.

Οι εναλλακτικές λύσεις για τον Πορτογάλο είναι η χρησιμοποίηση κάποιοι από τους Καπετάνου, Παπαζαχαρία, Πρίττα ή ακόμη και του Κατίδη στη συγκεκριμένη θέση. Ο Μασάδο ετοιμάζει λύσεις για κάθε ενδεχόμενο.

To Top