ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ποντάρει στον κόσμο του ο Άρης για τα κομβικά ματς με Πανιώνιο και Ατρόμητο!

Ποντάρει στον κόσμο του ο Άρης για τα κομβικά ματς με Πανιώνιο και Ατρόμητο!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Δυο κομβικής σημασίας αγώνες έρχονται τις επόμενες μέρες για τον Άρη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης… Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου (15:00) κόντρα στον Πανιώνιο, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να σταθεροποιηθεί στην τροχιά των πλέι οφ, γνωρίζοντας ότι αυτός θα είναι ο απόλυτος πια ρυθμιστής της τύχης του. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου (19:00) για το κύπελλο Ελλάδας και την φάση των “8”. Θέλει να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση, εξασφαλίζοντας ένα σκορ που θα του επιτρέψει να πάει στο Περιστέρι με μεγαλύτερη άνεση.

Και στα δυο αυτά παιχνίδια, κοινός παρονομαστής είναι η έδρα και ο κόσμος της ομάδας. Τόσο ο Μίχαελ Ένινγκ στα όσα έχει δηλώσει, όσο και οι ποδοσφαιριστές του Άρη είτε δημόσια, είτε στις κατ’ ίδιαν συζητήσεις τους, στέκονται στην δυναμική που λέγεται Κλεάνθης Βικελίδης, στην έδρα, την ισχύ και την ενέργεια των φιλάθλων.

Όλοι σημειώνουν με έμφαση πόσο σημαντικό “όπλο” θα είναι ένα γεμάτο γήπεδο που θα ξεχειλίζει από πάθος και ρυθμό, όπως κάνει άλλωστε, σε όλα τα παιχνίδια ο κόσμος.

Πόσο μάλλον σε δεδομένη χρονική συγκυρία, όπου με την φαρσοκωμωδία που συντελείται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η υγεία και η θετική ενέργεια που εκπέμπει όλος ο οργανισμός που λέγεται Άρης, αποκτούν την δική τους αξία και σημειολογία…

To Top