ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε τρία μέτωπα η “μάχη” της FIFA, θέλει τον χρόνο της η δικαίωση

Σε τρία μέτωπα η “μάχη” της FIFA, θέλει τον χρόνο της η δικαίωση για τον Άρη κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι της.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Τόσο το τάιμινγκ, όσο και η στάση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ στην υπόθεση της ξαφνικής τιμωρίας της ΠΑΕ Άρης από την FIFA, καθιστούν την υπόθεση αυτή εκ των πραγμάτων πολύπλοκη, πέρα από περίεργη.

Αυτήν τη στιγμή, ο Άρης έχει κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται δίνοντας μια “μάχη” σε τρία μέτωπα.

Συγκεκριμένα:

1. Φάκελος με όλα τα στοιχεία έχει σταλεί στην ΕΠΟ προκειμένου να προωθηθεί στην FIFA, στοιχεία για τα οποία απαιτείται και η συνδρομή-επεξήγηση από την νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας, η οποία θέλει να λέει ότι εκπροσωπεί όλες τις ελληνικές ομάδες και όχι αυτές των… ειδικών της προτιμήσεων.

2. Προσωπικές ενέργειες του Άγγελου Χαριστέα. Με αφορμή την πρόσφατη παρουσία του στην Γεωργία, είχε την ευκαιρία να λειτουργήσει με μεγαλύτερη εξωστρέφεια σε ότι αφορά τον Άρη και το… ξαφνικό και περίεργο πρόβλημά του, να συνομιλήσει με στελέχη της FIFA και να κάνει αρκετές επαφές. Πέρα από τις όποιες ενέργειες που έκανε σε προσωπικό επίπεδο, ο Χαριστέας, δρομολόγησε την αποστολή σειρά προσωπικών e-mails σε κορυφαία στελέχη της FIFA, προκειμένου να τους εξηγήσει το μέγεθος της αδικίας που υφίσταται ο Άρης και να τους ζητήσει την εφαρμογή της δικαιοσύνης, προκειμένου να απαλλαγεί ο σύλλογος από την μεταγραφική “θηλιά”.

3. Προσωπικές κινήσεις του Θόδωρου Καρυπίδη. Ο επικεφαλής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με δικηγόρους στην Ελβετία, εξειδικευμένους σε ανάλογες υποθέσεις, προκειμένου να καταγραφεί με νομική σαφήνεια ότι πρόκειται για δυο διαφορετικά νομικά πρόσωπα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβαρυνθεί η νέα ΠΑΕ τις οφειλές και τα χρέη της υπό εκκαθάριση χρεοκοπημένης εταιρίας.

Ο Άρης μέσα από αυτήν την περίεργη ιστορία έχασε μια μεταγραφική περίοδο, απώλεσε την δυνατότητα να ενισχυθεί και βιώνει μια δύσκολη πραγματικότητα. Είναι γεγονός ότι υπάρχει αισιοδοξία, ότι στο τέλος θα δικαιωθεί, μέσα από αυτό το πρίσμα των ενεργειών. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται χρόνος αρκετός για να ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια και να αποτελέσει η συγκεκριμένη περιπέτεια μια παρένθεση.

 

 

To Top