Ποντάρισμα στη ρεβάνς της Γιούβε και το ανέβασμα της Άρσεναλ

Ημέρα Κυπέλλων σε Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία, εμβόλιμες αγωνιστικές ξεκινάνε σε Πρέμιερ Λιγκ και Γαλλία (σήμερα η Β’, αύριο η Α’). Το Ίντερ – Γιουβέντους είναι αναμφίβολα το ματς της ημέρας, με σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι.

Ανακάλυψε τα καλυτερα online φρουτακια

Ίντερ – Γιουβέντους (21:45)

Κλείνουμε με το πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, ακολουθεί ρεβάνς στο Τορίνο. Πριν από 15 μέρες η Ίντερ επικράτησε 2-0 στο ίδιο γήπεδο για το Πρωτάθλημα, όμως έκτοτε άλλαξαν τα δεδομένα. Το ντέρμπι με τη Μίλαν στον προηγούμενο γύρο άφησε τις τιμωρίες των Λουκάκου, Χακίμι για τους «νερατζούρι», πολύ σημαντικές απώλειες.

Ο Ντιμπάλα είναι η σοβαρή απουσία για τη Γιουβέντους, η οποία νιώθει για τα καλά πως απειλείται η εντός συνόρων κυριαρχία της κι ενώ άλλες χρονιές μπορεί και να μην έδινε μεγάλη βάση στο Κύπελλο, φέτος θα το διεκδικήσει.

Προγνωστικό: Η Γιούβε μετά την ήττα από την Ίντερ απάντησε με 4 συνεχόμενες νίκες (σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ) κρατώντας μηδέν παθητικό. Είναι μια αντίδραση, περιμένουμε να συνεχιστεί κι απόψε, ποντάρουμε στο διπλό του 2.95, που θα συνιστά και μια «άτυπη» ρεβάνς.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά από το Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

To Top