Πορτίγια: Χαρά για την επιστροφή, πίκρα για το 0-0

Μπορεί να…”πάτησε Ελλάδα” μόλις την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο ο Κρίστιαν Πορτίγια δεν έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει ξανά κοντά στους συμπαίκτες του, έστω και ως θεατής από τις κερκίδες του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο 23χρονος Ισπανός, άρτι αφιχθείς στη Θεσσαλονίκη μετά από ένα μεγάλο διάστημα παραμονής στην πατρίδα του, εξαιτίας της βαριάς θλάσης που υπέστη, θέλησε να δώσει ξανά το “παρών” στο γήπεδο και να παρακολουθήσει, από κοντά αυτή τη φορά, την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό. 

Ο νεαρός μέσος, φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιστροφή του στη χώρα μας, ενώ αρκετά ανεβασμένη ήταν και η διάθεσή του, γεγονός που αποδεικνύει ότι παρά τους συνεχείς τραυματισμούς που τον κράτησαν για αρκετό καιρό εκτός, δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει δριμύτερος στην αγωνιστική δράση.

Βέβαια, το τελικό 0-0 τον προβλημάτισε και τον στενοχώρησε, μια και περίμενε η επιστροφή του να συνδυαστεί με νίκη του Άρη…

Ο Πορτίγια, αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα αποθεραπείας του, αν και το μέλλον του στους “κίτρινους” χαρακτηρίζεται αβέβαιο, την ώρα που υπάρχουν μεταγραφικά σενάρια που τον θέλουν στο στόχαστρο της Δόξας Δράμας.

* Στη φωτογραφία ο Κρίστιαν Πορτίγια με την Ελπίδα Φαρδογιάννη.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top