Ποτσετίνο: «Ευπρόσδεκτοι οι ιδιοκτήτες στα αποδυτήρια!»

Οι συνιδιοκτήτες Μπεντάντ Εγκμπάλι και Τοντ Μπόελι είναι ευπρόσδεκτοι στα αποδυτήρια της Τσέλσι μετά τους αγώνες, δήλωσε σήμερα (26/9) ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πριν από την αναμέτρηση στο League Cup με την Μπράιτον.
Η Τσέλσι, η οποία είναι 14η στην Premier League με πέντε βαθμούς σε έξι αγώνες, έχει δυσκολευτεί από την αλλαγή ιδιοκτησίας της πέρυσι, και σημείωσε τη χαμηλότερη κατάταξη στο πρωτάθλημα από το 1994 την περασμένη σεζόν.

Μετά την εντός έδρας ήττα τους με 1-0 από την Άστον Βίλα την Κυριακή, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Μπεντάντ Εγκμπάλι μπήκε στα αποδυτήρια του συλλόγου.

Την περασμένη σεζόν, ο Τοντ Μπόελι προσέλκυσε επίσης κριτικές για την είσοδο στα αποδυτήρια μετά από μια ήττα από την Τσέλσι.

«Μου αρέσει όταν μπαίνει ο ιδιοκτήτης στα αποδυτήρια. Νομίζω ότι είναι καλό που ο ιδιοκτήτης μπαίνει στα αποδυτήρια. Είναι ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζεί τους παίκτες που είναι το πιο σημαντικό», είπε ο Ποτσετίνο στους δημοσιογράφους πριν από τον αυριανό αγώνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Αν είναι με καλό και ενθαρρυντικό τρόπο, τότε νομίζω ότι είναι πολύ ευπρόσδεκτοι. Για μένα είναι πάντα καλό αν μοιράζονται μαζί μας τις στιγμές, μπορούν να πουν ένα γεια στους παίκτες. Η διαφορά είναι αν ήρθαν για κάποια ομιλία ή για διαφορετικά πράγματα, τότε ίσως αυτό είναι διαφορετικό. Με τον τρόπο που ήρθαν, φυσικά είναι πολύ ευπρόσδεκτοι. Είναι ιδιοκτήτες του συλλόγου, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν».

Ο Ποτσετίνο κάλεσε την ομάδα του να ανεβάσει τη διάθεση στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με μια δυνατή εμφάνιση στο League Cup, προσθέτοντας:

«Είναι ένας από τους στόχους μας αυτή τη σεζόν. Πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτή είναι μια ευκαιρία για να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Ίσως τα συναισθήματα μετά την ήττα την Κυριακή να μην είναι τα καλύτερα, αλλά νιώθω ότι πρόκειται να προχωρήσουμε για να αποκτήσουν οι παίκτες την εμπιστοσύνη που χρειάζονται. Είναι μία διαφορετική διοργάνωση και πρέπει να αλλάξουμε τη διάθεσή μας. Χθες και σήμερα μιλούσαμε πολύ προσπαθώντας να εμφυσήσουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στην ομάδα και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για αύριο».

Ο Αργεντινός προπονητής επιβεβαίωσε επίσης την αποχώρηση του Μπρούνο Σάλτορ από την Τσέλσι.

Ο Σάλτορ, ο οποίος εντάχθηκε στην Τσέλσι μαζί με τον πρώην προπονητή Γκράχαμ Πότερ την περασμένη σεζόν, ανέλαβε το σύλλογο για ένα παιχνίδι μετά την απόλυση του Πότερ προτού γίνει μέλος του προπονητικού επιτελείου του Φρανκ Λάμπαρντ και του Ποτσετίνο.

«Ήταν μια απόφαση μεταξύ του συλλόγου και του Μπρούνο», είπε ο Ποτσετίνο. «Δεν ανήκε στο προπονητικό μου επιτελείο και είναι η καλύτερη απόφαση για αυτόν και για τον σύλλογο».

To Top