Πουλίδο στο PRESSARIS: “Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, είμαστε ευχαριστημένοι από το νέο τεχνικό δίδυμο”

Ο Ρουμπέν Πουλίδο ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Άρη στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε στο PRESSARIS για τον αγώνα, την ισοπαλία, την συνέχεια της κιτρινόμαυρης προσπάθειας.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε ο Πουλίδο

Πώς σχολιάζεις το παιχνίδι;

«Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από μας, ήμασταν καλοί στην άμυνα και σιγά, σιγά αποκτούμε αυτοπεποίθηση στον επιθετικό τομέα κάτι που φάνηκε στο γκολ της ισοφάρισης. Αμυντικά είμαστε πολύ σωστοί, τα πάμε καλά»

Χρειάζεται βελτίωση η ομάδα;

«Φυσικά, πάντα χρειάζεται βελτίωση. Από τώρα και στο εξής πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας για να καλυτερεύσουμε την ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε πολλά πράγματα».

Πέρασαν ήδη επτά αγωνιστικές…

«Έχουμε χρόνο, είναι αρκετά νωρίς. Βρισκόμαστε στα μέσα του Οκτώβρη και θα δουλέψουμε αρκετά αυτό το μήνα με τους νέους προπονητές».

Πώς σχολιάζεις τους νέους προπονητές; Βοήθησαν;

«Μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι με την παρουσία τους στο τιμόνι της ομάδας και νομίζω ότι φάνηκε στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ χαρούμενοι με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, το οποίο ήρθε σε αυτό το «δύσκολο» γήπεδο».

Η συνέχεια;

«Γνωρίζουμε πως έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη χρονιά, και γι αυτό πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε μαχητές και δεν τα παρατάμε».

To Top