Τετ α τετ Αρβανίτη – Αλεξανδρή μετά το ματς!

Ο Λευτέρης Αρβανίτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή μετά το τέλος του αγώνα με το  Ρέθυμνο και να του εκφράσει τον προβληματισμό του και τη δυσαρέσκεια του για την κάκιστη εικόνα που παρουσίασε ο Άρης, απόρροια της οποίας ήταν η ντροπιαστική ήττα από την κρητική ομάδα.

Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ άκουσε αυτά που του είπε ο έμπειρος προπονητής και θα τα μεταφέρει στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης στο σημερινό συμβούλιο.

Οι δυο άνδρες τα είπαν στο γήπεδο αλλά και στη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής. Ο προβληματισμός είναι έντονος γιατί ο Άρης αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων στο ξεκίνημα της σεζόν και φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία για τον διασυρμό από το Ρέθυμνο η απουσία Αμερικανών. Κάποιοι εκφράζουν την άποψη πως η ομάδα χρειάζεται ένα «σοκ» για να συνέλθει αλλά πολλά θα κριθούν στη διάρκεια της σημερινής μέρας.

Ο Άρης έχει μπροστά του ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, στο Αλεξάνδρειο, το οποίο πρέπει να κερδίσει πάση θυσία και είναι απαραίτητο να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας με τις αποφάσεις που θα ληφθούν.

To Top