Πουλιανίτης, Δήμας: Η απόδειξη ότι αυτός ο Άρης δουλεύει, δεν κοροϊδεύει

Χρειάστηκε να συμβούν δύο αρνητικά γεγονότα στον χθεσινό αγώνα για να αποδειχθεί ξεκάθαρα ότι αυτός ο Άρης όταν τα φώτα σβήνουν και ο κόσμος δεν είναι στις κερκίδες, στην καθημερινότητά του, δεν κοροϊδεύει, αλλά δουλεύει.

Το παιχνίδι “στράβωσε” πολύ νωρίς. Τρία φάουλ ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς στο 3’, νοκ άουτ ο Μούρτος λόγω του τραυματισμού στον τετρακέφαλο και ο Τόρεϊ Τόμας όχι ακόμα στο 100% των δυνάμεών του αφού ακόμα ανακάμπτει – σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιστικού ρυθμού – από τον τραυματισμό του.

Δεν ήθελε και πολύ για να “στραβώσει” το παιχνίδι, άλλωστε το άγχος υπήρχε στο πρώτο 20λεπτο. Ο Δημήτρης Πρίφτης αποφάσισε – μη έχοντας και πολλές εναλλακτικές – να ανοίξει το ροτέισον. Ο Στέλιος Πουλιανίτης έπαιξε κοντά στα 13 λεπτά. Ο Τάσος Δήμας βρέθηκε στο παρκέ πεντέμιση λεπτά. Παίκτες που παίζουν ελάχιστά ή καθόλου κλήθηκαν να προσφέρουν χθες και το έκαναν. Ο Δήμας έβαλε ένα κρίσιμο τρίποντο (το 29-26 στο 16’), ο Πουλιανίτης ήταν άστοχος ναι, αλλά έβαλε το κορμί του και πίεσε όσο έπρεπε τον Μαγκέτι, τον Μπάουερς ή όποιον άλλον κλήθηκε να μαρκάρει.

Η εμφάνιση των δύο ήταν η απόδειξη ότι καταρχήν όλοι υπολογίζονται μέσα από ένα συγκεκριμένο ρόλο, όπως επίσης και ότι κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, γίνεται δουλειά στο γήπεδο και αυτή η δουλειά βγαίνει στο παρκέ.

To Top